Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom hogy idióta kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy idióta kérdés, de egész nap ezen gondolkodtunk. és egy? Is kell, mert enélkül nem tehetjük fel.

Figyelt kérdés

Tudom, ez most igazán röhejjes kérdés lesz... És tudjuk, hogy így nem lehet teherbe esni, (kompatibilitási hiba miatt :D) csak mostmár kiváncsiak vagyunk, csak nem tudjuk, hogy akkor ez most hogy is zajlik le.

Naszóval, a hülye kérdés.

Megannyi animel film terjeng az interneten, és mielőtt mi is belevágnánk, szeretnénk tudni.

Szóval. Tudjuk a szaporodás menetét... De tegyük fel egy kutyus ondója tevékenykedik valamit? vagy miután elélvez mi zajlik le egy lányban?

Ez csupán elméleti kérdés, tudjuk hiába kérjük, jönni fognak a fújolós válaszolók... de ez csak puszta elmélet és kiváncsiság, nem kérünk kioktatást, mi még nem csináltunk semmi ilyesmit. :D

2014. febr. 28. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog teherbe esni a nő egy kutya ondójától.

UI: De én nem tesztelném le semmilyen formában ezt. Pfúúú :D

2014. febr. 28. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
megba.sztál egy kutyát?
2014. febr. 28. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ó én naiv azt hittem,h vmi normális kérdés lesz,de nem ti egy r*hadt animál szexes baromságot kérdeztettek.Legalább annyi eszetek lett volna,h úgy kérdeztették volna,h mi van ha egy disznó és egy medve egy görbe este után összebújnak:miért nem lesz kicsi medvedisznó?
2014. febr. 28. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Teherbe semmikép nem esel, de egy kis fertőzést nagyon könnyen elkaphatsz. Nem az ondótol hanem inkább a kutyafütyitől: össze vissza nyal mindent, utána a pötsét is nyalogatja.
2014. febr. 28. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!