Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm felpofozott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm felpofozott egy félreértés miatt, én pedig megszorítottam a csuklóját. Miért van az, hogy mindenki szerint én vagyok az erőszakos állat?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 09:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom, hogy elítéllek, valószínűleg én is megszorítottam volna annak a kezét, aki felpofoz én meg el tudom kapni, hogy ne kapjak több pofont, viszont a kérdés, mennyire szorítottad meg? Ha nyoma maradt, akkor félig meddig jogos, de erős jelző az erőszakos állat. Ha egy nő felpofoz egy férfit átlag esetben félpercig piros aztán elmúlik. Fordított esetben belilul a nő arca. Itt a testi erőkülönbségről van szó.

Egyszer kaptam egy sráctól pofont, mert visszaszóltam valamivel kapcsolatban, erre úgy sípcsonton rúgtam, hogy elsírta magát. Na itt simán azt mondtam, hogy legalább annyira fájt neki, mint nekem, mert én utána pár napig feldagadt arccal mászkáltam, neki meg másnapra semmi baja nem volt, de akkor marhára fájt neki így az elégtételem megvolt. Ha én kezdtem volna és csak elkapja a csuklóm és megszorítja, nem pedig kicsavarja vagy hasonló, akkor lehet még észhez is kaptam volna és elnézést kérek. Nem pedig erőszakos állatnak titulálom. De ez már egyéni vélemény. Ismerősök viszont lehet sápadoztak volna ha lila csuklóval rohangálok pár napig és elmesélem mitől olyan.

24 N

2014. ápr. 10. 12:57
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem az a gáz, hogy megütött téged,főleg egy félreértés miatt. lány vagyok, de szerintem megérdemelte, hogy megszorítottad a csuklóját, főleg ha azért ,hogy hagyja abba.
2014. ápr. 10. 15:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy, a barátnőd megérdemelte.

Milyen jogon üt meg téged/bárkit? Engem is pofoztak fel, az illető meg is kapta a párját.

Nem, alap dolog, hogy a konfliktusokat NEM verekedéssel - bárki is üt - oldjuk meg, hanem BESZÉLGETÉSSEL. A helyedben ott hagytam volna a csajt, mert egy idegbeteg idi..ta.

2014. ápr. 10. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, lány vagyok. :)
2014. ápr. 10. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy ez nagyon nem volt szép tőle, és az sem, hogy erőszakosnak tart.

Ha azt szeretnétek, hogy együtt maradjatok, akkor ezt meg kell beszélnetek - és ne azon legyen a hangsúly, hogy ki miben és mennyit hibázott, hanem azon, hogy hogyan beszélitek meg ezentúl a dolgokat és hogyan kerülitek el az ilyen helyzeteket.

Ha ez nem jön össze, és csak téged akar hibáztatni, akkor elsőre mondd meg neki, hogy akkor nem illetek össze.

Másodikra pedig hagyd ott, mert akkor tényleg nem illetek össze.

2014. ápr. 10. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!