Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedem egy nővel, de pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy nővel, de pár dologban kicsit igénytelen, hogy közöljem finoman a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon vonzó nő akit látásból ismertem (egy város), de sosem beszéltünk, aztán leszólítottam, randik lettek és már volt pár itt-ott alvás, néhány hete ismerkedünk.

Intelligens, vállalkozó, jó fej, vonzó, nyitott, sportos, jó a s*ex, szóval minden klappolna, de van pár dolog, mely számomra az igénytelenség kategóriájába esik.

Például szerintem alap, hogy nagywc után az ember teljesen letusol, de legalább minimum deréktól lefelé, ez sok országban teljesen evidens. Nahát neki nem.

Vagy a mosogatás: ott voltam hétvégén, főztünk sokat és ugyanazt az szétázott, szutykos mosogatószivacsot használta mindenhez, 1 hetes már biztos volt. Kérdeztem nem kéne cserélni, mert koszos szivaccsal mosogatni nulla értelme, én max 2 naponta cserélem.

Persze azt hitte viccelek.

Vagy ami még kiverte a biztosítékot az az, hogy múlt szombat egész nap bp-en turistásat játszottunk, tömegközlekedés, étterem, stb. sok koszos dolgot megfogtunk.

Nekem ilyenkor ha haza megyek egyértelmű, hogy egy fertőtlenítő törlőkendővel áttörlöm a mobilom, amit a retkes bpi kezemmel összefogdostam.

Sok ismerősöm is ezt csinálja, ez tényleg alap manapság, de amikor én ezt elkezdtem csinálni akkor kinevetett.

Bevallom meglepődtem, mert kívül-belül tényleg tip-top nő, oda vagyok érte, de szerintem a felsoroltak olyan evidens dolgok, melyek nála viszont nincsenek meg, hogy nem tudok túllépni a dolgon.

Szeretnék vele lenni, de ha ezt így rázúdítom akár finoman is, biztosan megsértődik.

2023. szept. 14. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mi ilyen fura házaspár vagyunk - én közgazdász, alkalmazott, férjem fizikai melós vállalkozó. És egész jól kijövünk, valamiért. Talán mert mindketten fürdünk wc után, nem tudom.
2023. szept. 14. 13:15
 32/79 anonim ***** válasza:
93%

Arra céloztam ha szerelmes vagy akkor úgy szereted a másikat ahogy van!

És nem akarod megváltoztatni, a saját képedre formálni, hanem elfogadod olyannak amilyen.

Nyilván alapból ÖSSZE SEM jövök olyannal akit előtte nem ismertem meg ilyen szempontból. Ebből ki is derült, hogy nem ismerkedem neten.

És mint ahogy írtam én is igényes vagyok a környezetemre, úgyhogy ha nem tetszik valami akkor nem maradok benne!

De vannak akik pont azért nem lépnek ki, mert azt gondolják, hogy majd átnevelik a másikat. Ami vagy összejön vagy nem, attól függ hogy áll hozzá a másik fél. De a többségnek ez nem szokott sikerülni.

Nem az a fontos hogy a másik mennyit keres (vállalkozó), hanem hogy tudod "elviselni" a hétköznapi életet vele anélkül, hogy meg akarnád változtatni.

2023. szept. 14. 13:16
 33/79 anonim ***** válasza:
90%

Mondjunk inkább írhatnád azt h a szabad életritmusod miatt nem tudnál vele együtt élni, ez nem feltétlen azon múlik te faszagyerek vállakozó vagy. Ismerek vállalkozókat akik hétből hét napot dolgoznak a bizniszukon, ami a csövön kifér, tobbet nyomják mint egy sima corporate 9-5.

És ismerek olyat is aki technikailag alkalmazott, de annyira távmunka/home office kompatibilis a munkája, olyan kevés élő kontakt kell, h akár egy hónapra elutazhatna Balira és semmit nem érezne a munkarendje.

Bár szerintem ez te is tudod, csak flexelni akartál h sikeres vállakozó vagy:D.

2023. szept. 14. 13:21
 34/79 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked mindenkivel lesz valami kifogásod, ezt már most látom.
 35/79 anonim ***** válasza:
95%

Jaj hagyjuk már ezt a "minden szarás után tusolok" dolgot.

Persze nyilván a munkahelyeden, vendégségben vagy épp egy alkalmatlan időpontban majd pont tusolni fogsz.

A nedves törlőt meg az alapvető higiéniát értem, de könyörgöm, ki az, aki csak és kizárólag otthon szarik, csak és kizárólag olyankor, amikor van ideje tusolni utána? :D

36/79 A kérdező kommentje:

Látom nem sikerült megfogni a lényeget, értelmezni a szöveget. Senki nem írtam, hogy vendégségben, alkalmatlan időben, stb. MINDIG lehet tusolni.

De az átlag otthon sem tusol. A kérdés is erre vonatkozott. De írjatok még fiktív, a kérdést kicsavaró kommenteket, vicces olvasni. :)

2023. szept. 14. 13:30
 37/79 A kérdező kommentje:
Vicces olvasni, ahogy egyesek a saját igénytelenségükre büszkék és azzal villognak. :)
2023. szept. 14. 13:31
 38/79 anonim ***** válasza:
87%

Ha holnap kitalálom, hogy én minden nap kitakarítom a teljes lakásomat, akkor rögtön igénytelennek kiálthatom ki, aki ezt nem teszi? :))

Csak mert te pontosan ezt teszed...

Kitalálsz random referenciákat, aztán mocskolod, aki annak nem felel meg.

Ok, akkor én minden nap végigsikálom az egész lakást a padlótol a plafonig. Te nem? Pfejjj, az igénytelenje... XD

2023. szept. 14. 13:36
 39/79 anonim ***** válasza:
93%
Azért szerintem illene magad tudnod megfelelően elhelyezni az "igényességi skálán". Látom nem megy, ezért csak szólok, hogy egy kicsit túl mész a felső határon. Elhiheted, hogy saját magadból kiindulva a legtöbb ember igénytelen hülyének fog tűnni emiatt, még akkor is, ha nem azok. De nem gond, ők meg egy túligényes baromnak fognak téged tekinteni. Mindenki élheti a saját életét tovább. Én személy szerint a hátam közepére se kívánnálak még távoli ismerősi körben sem...
2023. szept. 14. 13:55
 40/79 A kérdező kommentje:
39 ne aggódj, valószínűleg nem is egy körben mozgunk. :)
2023. szept. 14. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!