Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedem egy nővel, de pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy nővel, de pár dologban kicsit igénytelen, hogy közöljem finoman a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon vonzó nő akit látásból ismertem (egy város), de sosem beszéltünk, aztán leszólítottam, randik lettek és már volt pár itt-ott alvás, néhány hete ismerkedünk.

Intelligens, vállalkozó, jó fej, vonzó, nyitott, sportos, jó a s*ex, szóval minden klappolna, de van pár dolog, mely számomra az igénytelenség kategóriájába esik.

Például szerintem alap, hogy nagywc után az ember teljesen letusol, de legalább minimum deréktól lefelé, ez sok országban teljesen evidens. Nahát neki nem.

Vagy a mosogatás: ott voltam hétvégén, főztünk sokat és ugyanazt az szétázott, szutykos mosogatószivacsot használta mindenhez, 1 hetes már biztos volt. Kérdeztem nem kéne cserélni, mert koszos szivaccsal mosogatni nulla értelme, én max 2 naponta cserélem.

Persze azt hitte viccelek.

Vagy ami még kiverte a biztosítékot az az, hogy múlt szombat egész nap bp-en turistásat játszottunk, tömegközlekedés, étterem, stb. sok koszos dolgot megfogtunk.

Nekem ilyenkor ha haza megyek egyértelmű, hogy egy fertőtlenítő törlőkendővel áttörlöm a mobilom, amit a retkes bpi kezemmel összefogdostam.

Sok ismerősöm is ezt csinálja, ez tényleg alap manapság, de amikor én ezt elkezdtem csinálni akkor kinevetett.

Bevallom meglepődtem, mert kívül-belül tényleg tip-top nő, oda vagyok érte, de szerintem a felsoroltak olyan evidens dolgok, melyek nála viszont nincsenek meg, hogy nem tudok túllépni a dolgon.

Szeretnék vele lenni, de ha ezt így rázúdítom akár finoman is, biztosan megsértődik.

2023. szept. 14. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
95%
Ja hátha neked ennyit jelent ez a nő értem....végre ide jutottunk ki. Hagyd el inkább ha nekem magasabbak az igényeid.
2023. szept. 14. 13:04
 22/79 anonim ***** válasza:
100%
Neked*
 23/79 anonim ***** válasza:
25%

Ha normális stílusban mondod neki, hogy te ezt így szoktad meg, illetve így szeretnéd (meg is indokolhatod, hogy félsz a fertőzésektől), az szerintem korrekt. Aki ezen megsértődik, az annyit is ért.

Nekem is első csávóm mondta, hogy nagywc után mossam meg a seggem, hiába igényes családból jöttem, ez még nekem sem volt benne a kultúrámban. Én örülök neki, hogy mondta, illetve annak is, hogy más pasas nem szagolgatta a szaros seggem utána a figyelmetlenségem miatt. :D

24/79 A kérdező kommentje:

Mi köze ennek ahhoz, hogy vállalkozó? Azt csak azért írtam, mert én is az vagyok és olyan területen mozgunk, hogy szerencsére megvan az időbeli és anyagi szabadság. Nem huszonx nap szabit kell összemenedzselni, hanem ha akarunk elutazunk hetekre bárki beleegyezése nélkül. Nekem ez egy plusz pont, hiszen nem tudnék alkalmazottal együtt élni.Már éltem és köszönöm elég volt.

Ne haragudj, de ha szerelmes vagy Te mindent elnézel a másiknak? Te ha szerelmes vagy és odahányok a szoba közepére és azt mondom mostantól minden nap ez lesz elnézed mert szeretsz?

2023. szept. 14. 13:05
 25/79 anonim válasza:
100%

A mosogatószivacs szerintem is undi, ne tudd meg anyám mit csinál, hónapokig használja ugyanazt... De szerintem, ha mosogatás után kimossa, megszárítja, akkor lehet használni többször. Bár én mosogatógépet használok, szerintem mosogatás közben nem kell eldobni a szivacsot és felhasználni 10-et, ki lehet mosni.

Nem kicsit hypochonder vagy, már bocsánat. Megnézem, hogy munkahelyen is letusolsz nagy wc után??? Ha meg lefeküdtök egymással, lehet előtte zuhanyozni...

A telefonhoz miért nem adtál a cuccból neki, amivel te is áttörlöd...

2023. szept. 14. 13:06
 26/79 A kérdező kommentje:
Oké, szerintem is megbeszélem vele, a korábbi párommal is sikerült és évekig egyutt voltunk. Csak akkor fiatalabb voltam, az ember rugalmasabb, mint most.
2023. szept. 14. 13:07
 27/79 anonim ***** válasza:
87%

nem tudnék alkalmazottal együtt élni

Oh, megértem, mi tényleg prolik vagyunk. Nagy szerencse, hogy a vállalkozó férjem elvisel engem, a kis irodista alkalmazott feleségét.

2023. szept. 14. 13:07
 28/79 A kérdező kommentje:

Ezek szerint hypochonder fél ázsia, meg sok száz millió ember, mert tusol *zarás után. :)

Igen, letusolok ugyanis otthonról dolgozom. De tudod amikor alkalmazott voltam akkor is letusoltam, normális helyen erre van lehetőség.

2023. szept. 14. 13:09
 29/79 anonim ***** válasza:
96%

Én frászt kapnék egy ilyen partnertől, mint te.

Hagyjad őt békén, te keress magadnak egy másik tisztaságmániás hipochondert, őt meg engedd, hogy találjon egy másik normálisat maga mellé. :-)

Nézd, nem passzoltok össze és nem is fogtok. Legjobb most befejezni. Az, hogy én pont a nőt gondolom normálisnak, téged meg idiótának, ez nem releváns. Te nyilván fordítva gondolod. A párkeresés lényege, hogy minden zsák találja meg a foltját.

2023. szept. 14. 13:10
 30/79 A kérdező kommentje:

"nem tudnék alkalmazottal együtt élni"

Rosszul fogalmaztam. Én is voltam alkalmazott. Úgy értettem, hogy én annál szabadabb életre vágyom és már élek, mint alkalmazottként. Már nem tudnék úgy élni és nem is tudnék alkalmazottal együtt élni, ugyanis teljesen más az életritmusunk, minőségünk, ahogy én vállalkozóként élek.

Nem tudom mi ebben a fura, egy húsevő se tudna valszeg együtt élni egy vér vegánnal.

2023. szept. 14. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!