Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bánt hogy az exemnek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt hogy az exemnek is jobb élete van, mint nekem?

Figyelt kérdés

Nem szeretem már, de anno nagyon megbántott. Elhitette velem mennyire fontos vagyok neki, aztán mégse voltam az.

Velem nem tartotta komolynak a kapcsolatot 4 hónap alatt, de az utánam következővel már 2 hónap után besikerült a gyerek, és pont 4 hónap után, meg már feleségül is vette, tehát azzal a nővel komoly a kapcsolat, és nagyon jó is.

Már rendesen magamat tartom egy sz@rnak, mert engem ott hagyott, de a feleségével meg minden tökéletes. Sőt a felesége is boldog képeket oszt meg a családról, és ő is, sokszor ugyanazokat a képeket.

Velem úgy jött össze, hogy még a képben volt az ex, tehát mellette írogatott nekem, de mikor összejöttünk is emlegette az exét, sőt még finoman utalgatott rá, hogy mit ne csináljak, amit az exe csinált.

Sőt még azt is akivel egyszer találkozott csak, még azt a nőt is lek.....ta nekem, mert a nő többször nem akart vele találkozni, és hogy milyen ká, hogy egyes exeit nem sikerült lefektetnie, pedig ő érte kár, mert ő egy jó férfi, akinek sok pénze van, és már utólag hallotta is hogy volt olyan, aki megbánta, hogy szakított vele.

Valahogy még mindig bennem van mennyire megbántott.

2023. szept. 11. 22:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Irigy vagy
2023. szept. 11. 22:22
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
4 hónap semmi. Ha valaki azalatt megbánt, akkor eljött a szakítás ideje, és nincs mit sajnálni rajta.
2023. szept. 11. 22:23
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Próbáld meg elengedni. Ez rajtad már nem segít. Törődj a magad életével. Az alapján meg hogy ki mit rak ki közösségi médiára pont nem lehet megállapítani, hogy milyen a valós családi élet.
2023. szept. 11. 22:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát biztos jobb a kapcsolata a feleségével őt sosem fogja ott hagyni, már 3 éve házas az utánam következő nővel.
2023. szept. 11. 22:29
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Nézz körül, és kezdj új kapcsolatot! Vár rád a jó!
2023. szept. 11. 22:34
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Sokkal könnyebb másra haragudni, és mást hibáztatni a saját nyomorunkért, mint hogy magunkra fókuszáljunk, magunkat fejlesszük, építsük, kigyúrjuk... mivel ez utóbbihoz nagy energiabefektetés kellene.... szóval mártírkodhatsz még évekig, vagy másra irányíthatod az energiáid.
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
#4 ezt ne vedd készpénznek hogy örökre így lesz. A boldog képek mögött meg nemtudod mi van.
 8/16 A kérdező kommentje:
Egyszer még írt is nekem mikor megházasodott, nem válaszoltam rá, azután valahogy még jobban előjött bennem az utálat hogy állandóan csak szórakozna rajtam.
2023. szept. 11. 22:42
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Pszichológust felkerestél?
2023. szept. 11. 23:29
 10/16 Noren1989 ***** válasza:

Szerintem jobban tennéd, ha a saját életeddel foglalkoznál.

Nekem a leakadni nem képes exnek tűnsz, aki még évekig fog keseregni, h

"de bezzeg a másik nőt elvette ésatöbbi".

Számomra ez olyan mentális probléma, amit tűzzel-vassal írtanék.

2023. szept. 12. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!