Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy segítsek az exemnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segítsek az exemnek hogy túl legyen rajtam? Mi lenne a jobb döntés?

Figyelt kérdés

6 évig voltunk együtt, és szakítottam vele. az ok midnegy, sok és nyomós indokom volt, megcsalt, ne mtisztelt stb.

A lényeg hogy már eltelt három hónap mióta szakítottam vele, de még midnig nehezen viseli. BArátoktól hallom vissza hogy nagyon magányos, nem mozdul ki, otthon ül... Viszonylag sűrűn megkeres, találkozni akar velem, eddig hárítottam. Semmiképp sem akarok vele összejönni újra, de szeretnék segíteni neki, nem akarom hogy ennyire rossz legyen neki... Mi a jobb: ha találkozok vele és elutasítom, vagy ha nem találkozok vele? Legyek mellette, próbáljam barátként segíteni,m vagy za csak rontana a helyzeten?

2010. nov. 6. 21:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Azzal segítessz neki a legjobban, ha kitörlöd az életedböl, nem beszélsz vele többet.
2010. nov. 6. 21:32
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Te teljesen hülye vagy?

Lényeg hogy elkerüld jó messzire!

Azzal ha nekiállsz babusgatni azzal csak azt éred el hogy érezni kezd majd ismét irántad azt veszi le majd belöle hogy törődsz vele, és ő azt fogja érteni ebből hogy neked ő még kell, és amikor majd megmondod hogy "de én csak segíteni akartam h túllegyél rajtam" akkor majd elküld a büdös pííbe....

2010. nov. 6. 21:33
 3/26 A kérdező kommentje:

igen én is így gondoltam. ezért is nem találkoztam vele eddig. De látszólag ez a technika nem nagyon működik, közölte velem hogy mindegy milyen formában de maga mellett akar érezni...

félek hogy baja esik... mindegy, akkor hárítok tovább azthiszem...

2010. nov. 6. 21:38
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

2. vok:

nagyon helyes ha most beadod a derekadat akkor ugyan a volt párodat boldoggá teszed de te kegyetlenül fogsz szenvedni ebben a kapcsolatban....mond meg neki ha nem teljesen világos számára, hogy VÉGE, keressen mát, és ennyi..

tényleg jobb ha nem találkoztok, hidd el, légy erős kemény háríts! Most ne légy az a kis nyájas kedves tündéri leány...

2010. nov. 6. 21:40
 5/26 A kérdező kommentje:

kegyetlennek érzem magam...p*csába...

persze így könnyebb lesz neki... de mi van ha én vagyok az egyetlen akire mint barátra is számíthat?

óna egy darabig biztos nem kell pasi =/

2010. nov. 6. 21:43
 6/26 anonim ***** válasza:
Ez vicc? Nekem az exem arra sem volt hajlandó, hogy szóban szakítson! Telefonon közöltel hogy visszament a volt barátnőjéhez! Majd beledöglöttem kb. fél éven keresztül (azóta sem tettem magam ezen túl teljesen), sza...t bele, hogy mit érzek!!!!! A nevemet kitörölte a telefonból, mikor felhívtam bemutatkozott mint egy idegen, mikor az utcán találkoztunk úgy ment el mellettem mint egy idegen, nehogy már ilyennel törődjél!!!!!!!!!!!!!!
2010. nov. 6. 21:43
 7/26 A kérdező kommentje:

hogy ne törődnék?

egy olyan emberről van szó akit hat éven át szerettem. persze nekem is marha egyszerű lenne egyszeráen lesz*rni, de felelősséggel tartozom érte, legalább annyira hogy ha már adott egy szitu, és ezen nem fogok változtatni a saját javamért, legalább ebben a szituban alegjobbat adom neki.

2010. nov. 6. 21:45
 8/26 anonim ***** válasza:

Megértünk drága hogy volt pasi meg sajnálat, talpra fog állni de hidd el hogy sajnáltatja is magát kő keményen , nagyon vigyázz ilyenkor!

És igen légy KEGYETLEN!

Nehogy beadd a derekad mert ott elvágtál mindent akkor majd jönni fog az h kicsit együtt lakjatok még azt sajnáltatja majd magát még vagy 6 hómnapig.

Neem!

felejtsd el, légy kegyetlen

2010. nov. 6. 21:49
 9/26 A kérdező kommentje:

igyekszem:S

már csak valamiféle technikát kell kifejlesztenem, meg arra is hogy ne parázzak hogy hülyeséget csinál...

2010. nov. 6. 21:51
 10/26 anonim ***** válasza:

Első lépésként ne vedd fel a telefont ha keres!

Jöhetnek a lerázások, nincs időm nem érek rá nem vagy elérhető ennyi, majd foglald le magad azzal, hogy találkozol rég nem látott b.nőkkel vagy menj látogad meg a rokonaidat barátaidat akik messzebb laknak, vagy legjobb esetben pasizz be! :)

2010. nov. 6. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!