Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy segítsek az exemnek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segítsek az exemnek hogy túl legyen rajtam? Mi lenne a jobb döntés?

Figyelt kérdés

6 évig voltunk együtt, és szakítottam vele. az ok midnegy, sok és nyomós indokom volt, megcsalt, ne mtisztelt stb.

A lényeg hogy már eltelt három hónap mióta szakítottam vele, de még midnig nehezen viseli. BArátoktól hallom vissza hogy nagyon magányos, nem mozdul ki, otthon ül... Viszonylag sűrűn megkeres, találkozni akar velem, eddig hárítottam. Semmiképp sem akarok vele összejönni újra, de szeretnék segíteni neki, nem akarom hogy ennyire rossz legyen neki... Mi a jobb: ha találkozok vele és elutasítom, vagy ha nem találkozok vele? Legyek mellette, próbáljam barátként segíteni,m vagy za csak rontana a helyzeten?

2010. nov. 6. 21:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a 15 éves lány vagyok akit elhordtatok mindennek. Én csak segíteni próbáltam. Szerintem nem én vagyok a nem százas. Te írsz ilyet arról akit nem is ismersz. Nem tudod a helyzetemet és így nem mondhatod el a véleményedet. A jogod meg van hozzá, csak úgysem tudod mi a szitu. Amúgy amikor 12 voltam (és ő 15) akkor azért jött össze velem, mert érettebb voltam a koromnál. Annak is érzem magam, nem tudom miért kell az embereket kor lapján beskatulyázni. Látni érett 15 évest és éretlen 30 évest is. Bocsánat, ez nem a kérdéshez vonatkozott, csak kimondhatlanul rosszul esett.
2010. nov. 7. 00:05
 22/26 anonim ***** válasza:
Nincs érett 15 éves, de van éretlen 30 éves. Remélem érted, amit mondani akartam.
2010. nov. 7. 06:11
 23/26 A kérdező kommentje:

nem feltétlen értek egyet azzal hogy nincs érett 15 éves...

persze igen, azért n is durvának tartom hogy 15 évesen már két éve szenvedett, de ha belegondolok...

én 15 évesen már majd két éve jártam az exemmel, már egy éve nem voltam szűz (lehet fújogni :) ) szerintem a kapcsolatunkban sokszor érettebben viselkedtem mint néhány felnőtt (látva az ő szüleit civakodni, meg az enyémeket távolról utálkozni). aztán persze kérdés hogy mi számít érettnek...elképzelhető hogy azért maradtam vele mert éretlen voltam, és nem fogtam fel hogy nekem ez nem jó.

2010. nov. 7. 09:46
 24/26 anonim ***** válasza:

Mert nem is akkor voltam érett amikor szenvedtem, hanem azóta. Úgy látom a dolgokat. Ez a 2 év megtanított arra, hogy van, hogy rendbe jönnek a dolgok, megéri várni, és türelmesnek kell lenni. Tudom milyen szeretni. (akármennyire is azt gondoljátok, hogy nem) Tudom, hogy óvatosnak kell lenni, nehogy elveszítsd. És nem csak a szerelmi szenvedés, hanem az élet kemény dolgai is megtanítottak érett fejjel gondolkodni. A legjobb barátom meghalt, a családomból is halt már meg valaki és a hugomat is láttam haldokolni, majd a rákból felépülni. Nehéz dolgom van mert mindíg az első szülöttnek a leg nehezebb, de ha a kistesód beteg volt, akkor az összes rokonod őt fogja "báálványozni" téged meg őszintén le se sz.rnak. Ezt meg kell szokni és el kell fogadni.

Tehát tudok egyet s mást az életről.

Már megint bocsi hogy nem a témával foglalkozok :) Csak feldühít egy kicsit, ha valaki a korom miatt nem tud érettnek nézni.

De amúgy szerintem a kérdés eldőlt :) Hagyd felejteni.

2010. nov. 7. 21:18
 25/26 A kérdező kommentje:
őszintén sajnálom ami veled történt. persze ez sokat számít érettség szinten, bár teljesen különválasztható a szerelem-téren tapasztalt érettség és az élet terén, de alapvetően mondom...én is elég érett voltam a te korodban arra hogy értsem mi a szerelem.
2010. nov. 7. 21:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy akkor bezzeg nem rinyált utánad, amikor más nővel csalt. Nekem ez mindig segít, ha a rinyagép exem megkörnyékez.
2012. ápr. 19. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!