Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heelp! Melyik jobb döntés?

Figyelt kérdés

van 2 lány aki tetszik bár mind a 2 360 fokos ellentéte egymásnak

1.kicsit butácska,elég magas (olyan 178 cm-re saccolom),jó alakja van,kicsi felesleg legalább van mit fogni...minden hétvégén bulizik és iszik,nagyon sok pasija volt már ezért nem biztos h hosszútávú lenne de lehetne d.gni..xD

2.kicsit alacsony (160 cm körül) a magasságához képest jo alakja van(picit talán kicsi a melle de nem is az a lényeg :D),olyan kis babapofija van,okos,beszélgettem már vele is és vicces meg elég komolyan látja a dolgokat,nála a szex biztos joidőre tabu,nem minden héten jár bulizni és nem is iszik alkoholt,nem vt annyi pasija mint az előzőnek...

mind a 2en 16 évesek...te melyiket választanád?

2010. ápr. 4. 11:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
az lesz a legjobb ha elokezdesz xanaxot szedni
2010. ápr. 4. 11:00
 2/24 anonim ***** válasza:
Inkább második.
2010. ápr. 4. 11:06
 3/24 anonim ***** válasza:
hát én lány vagyok, de ha fiú lennék biztos h a másodikat választanám. az elsővel nem lenne se komoly, se hosszú a kapcsolat az tuti, de ha neked szimpatikus az állandó buli+piálás.. hát sztem nem kérdéses h kit válassz, de neked kell döntened.
2010. ápr. 4. 11:10
 4/24 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat...

mivel énis pasiból vagyok(rem ezt nemkell megmagyarázni miért írtam) azért gondoltam az elsőre...

de a második lehet h nem egy nagy bombázó de sokkal több "kincs" található benne valószínűleg nagyobb érték is a jó esze és az életfelfogása h nemiszik meg nem b*sszák álandóan

2010. ápr. 4. 11:26
 5/24 anonim ***** válasza:

számomra a kettőből lehetne gy tökéleteset gyurni

probáld fel mindkettőt

2010. ápr. 4. 11:39
 6/24 anonim ***** válasza:
Egyértelmű 2.
2010. ápr. 4. 12:03
 7/24 A kérdező kommentje:
köszi(:
2010. ápr. 4. 12:36
 8/24 anonim ***** válasza:

360? Ha fordulsz 360°-ot, ugyanott vagy. Inkább 180... Nem? Akkor pont az ellenkező oldalra érkezel... Na mindegy, ez csak részletkérdés.

A 2.-at. Rólam sem rí le, h nyitott vagyok a témára. :D Nem kell feltűnést kelteni. A szórakozás meg mindenki számára mást jelent.

De mit akarsz? Csak egy jó numerát, vagy barátnőt, akivel élvezed az együtt töltött időt? :)

2010. ápr. 4. 12:58
 9/24 anonim ***** válasza:
2.
2010. ápr. 4. 14:22
 10/24 anonim válasza:
Az elözö ember komentjéhez "Probáld fel mind a 2. öt"
2010. ápr. 4. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!