Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heelp! Melyik jobb döntés?
van 2 lány aki tetszik bár mind a 2 360 fokos ellentéte egymásnak
1.kicsit butácska,elég magas (olyan 178 cm-re saccolom),jó alakja van,kicsi felesleg legalább van mit fogni...minden hétvégén bulizik és iszik,nagyon sok pasija volt már ezért nem biztos h hosszútávú lenne de lehetne d.gni..xD
2.kicsit alacsony (160 cm körül) a magasságához képest jo alakja van(picit talán kicsi a melle de nem is az a lényeg :D),olyan kis babapofija van,okos,beszélgettem már vele is és vicces meg elég komolyan látja a dolgokat,nála a szex biztos joidőre tabu,nem minden héten jár bulizni és nem is iszik alkoholt,nem vt annyi pasija mint az előzőnek...
mind a 2en 16 évesek...te melyiket választanád?
köszönöm a válaszokat...
mivel énis pasiból vagyok(rem ezt nemkell megmagyarázni miért írtam) azért gondoltam az elsőre...
de a második lehet h nem egy nagy bombázó de sokkal több "kincs" található benne valószínűleg nagyobb érték is a jó esze és az életfelfogása h nemiszik meg nem b*sszák álandóan
számomra a kettőből lehetne gy tökéleteset gyurni
probáld fel mindkettőt
360? Ha fordulsz 360°-ot, ugyanott vagy. Inkább 180... Nem? Akkor pont az ellenkező oldalra érkezel... Na mindegy, ez csak részletkérdés.
A 2.-at. Rólam sem rí le, h nyitott vagyok a témára. :D Nem kell feltűnést kelteni. A szórakozás meg mindenki számára mást jelent.
De mit akarsz? Csak egy jó numerát, vagy barátnőt, akivel élvezed az együtt töltött időt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!