Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segítsek az exemnek hogy túl legyen rajtam? Mi lenne a jobb döntés?
6 évig voltunk együtt, és szakítottam vele. az ok midnegy, sok és nyomós indokom volt, megcsalt, ne mtisztelt stb.
A lényeg hogy már eltelt három hónap mióta szakítottam vele, de még midnig nehezen viseli. BArátoktól hallom vissza hogy nagyon magányos, nem mozdul ki, otthon ül... Viszonylag sűrűn megkeres, találkozni akar velem, eddig hárítottam. Semmiképp sem akarok vele összejönni újra, de szeretnék segíteni neki, nem akarom hogy ennyire rossz legyen neki... Mi a jobb: ha találkozok vele és elutasítom, vagy ha nem találkozok vele? Legyek mellette, próbáljam barátként segíteni,m vagy za csak rontana a helyzeten?
Hát (igaz én még fiatal vagyok, lesz még jobb/rosszabb is) velem amikor szakított a barátom, majd belehaltam. Egy évig nem is keresett, én se őt, de meghaltam a fájdalomtól. Aztán néha néha keresett, de az olyan 3havonta egyszer vagy annyi se. Baromi rosszul esett, hogy nem érdeklődött irántam, de amikor rám írt, még rosszabb volt, hogy nem lehetek vele. 2 év szenvedés, sírás és vágyakozás után újra együtt vagyunk. Ha úgy gondolod semmiképp nem fogsz új esélyt adni neki, hagyd őt. Úgy talán könnyebb lesz neki. Majd csak talál magának valakit. Ami viszont talán neked lesz kicsit kellemetlen, még ha már nem is szereted. ismerem az ilyet korom ellenére :)
15/L
2.vok
Miért kéne titokban, én előrukkélnék a helyedben hogy lássák hogy jó csaj vagyok és hamar találok mást akivel boldog vagyok.....jó persze majd akkor ha képes leszel erre, menj el legjobb ha minél távolabb vagy és minél kevesebbet vagy otthon és a környéketeken....
2.v.
így van tedd is ezt!
látod hogy megváltozott a te véleményed is azóta mióta kiírtad a kérdést, elkezdtél jó irányba haladni :)
elérhetetlen leszel és menj minél távolabb otthonról azaz nem véglegesen csak ne légy otthon túl sokat...
megint 2. vok de utoljára igérem...
írj már légyszíves valamit ha sikerült kicsit lejjebb adnod az ex-pasidból, hogy hogy alakulnak a dolgok , elkezdett érdekelni az ügy :)
írok majd :)
nem változott igazából semmi, de meggyőztetek hogy jobb ha kegyetlen vagyok, ugyhogy most kemény lettem mint a fagyos kutyasz*r, és lenémítottam a telefonom... (azért még percenként megnézem, eddig midnen hétvégén keresett, ma még nem...)
De ha midnenki szerint így lesz neki a könnyebb, akkor így fogok tenni...
+ beszéltem egy haverjával, megkértem hogy vigyázzon rá és próbálja lefoglalni őt egy ideig =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!