Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kudarcos az életem, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kudarcos az életem, akkor miért esik rosszul, ha az exemnek jobb élete van, mint nekem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már szerelmes az exembe, meg nem is lennék vele újra együtt, de amikor valamikor ha eszembe jut megnézem a közösségi oldalát, és ilyenkor rosszul esik, hogy a másik nővel milyen boldog, engem meg folyamatosan átvert, és hogy kapják a gratulációkat a házasságukhoz, gyerekükhöz. Velem pár hónap után még összeköltözni se akart, más nőt meg teherbe ejt, és pont 4 hónap után már meg is házasodik.
2023. jan. 21. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs párod, akivel mindazt amit ő megéld.
2023. jan. 21. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Igazságtalannak éled meg, ez természetes dolog, és éppen abból fakad, hogy neked nem alakultak jól a dolgaid. Én is így vagyok ezzel, zavar, hogy az exférjem látszólag a tenyerén hordozza a barátnőjét, engem meg össze-vissza csalt. (Pedig abban sem lehetek biztos, hogy az új nőt nem csalja meg szintén...)
2023. jan. 21. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Ez pszichológia. Mivel rossz emlékeket hagyott benned exed, neheztelsz rá. Ez valahol természetes, hiszen így könnyebb volt a szakítás tényét is elfogadni. Neked nincs új kapcsolatod, nyilván a régi felé nyúlsz vissza. És mivel azt gondolod, exed rossz ember, így igazságtalannak érzed, hogy ő neki előbb adott az élet másik párt és örömöket
2023. jan. 21. 16:31
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
A volt feleségem egyértelműen nem csinálja azokat a f.aszságait az új pasijával, amit velem éveken keresztül megengedett magának.( Úgy látszik, tanult belőle.) Vérlázító, és csak fokozza, hogy nekem nem sikerül egy valahogy kinéző értelmes nővel összejönnöm.
2023. jan. 21. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne nézegesd az exed facebookját! Magadnak okozol vele fájdalmat. Inkább azt kellene kérdezned magadtól, hogy miért teszed ezt magaddal, miért szeretsz szenvedni? Ha mindig másokhoz hasonlítgatod magad, akkor mindig boldogtalan leszel. Ha még mindig az exeden jár az agyad, akkor valószínűleg nem vagy nyitott egy új kapcsolatra sem.
2023. jan. 25. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:
4) sajnálom, hogy rosszul bánt veled, de ha tényleg tanult belőle és most már jobban tud működni egy kapcsolatban, az miért vérlázító? Az pont, hogy fejlődés.
2023. jan. 25. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!