Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok az emberek akik sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok az emberek akik sokat csalódtak miért akarnak másoknak lefesteni egy olyan képet,hogy jaj de mennyivel jobb egyedül,mikor belül meg ott eszi őket a fene meg a keserűség?

Figyelt kérdés

Oké leszögezem az elején igen van aki szeret és boldog is egyedül lenni de most olyan emberekről beszélek akik a sok pofára esés után hirdetik ezt pozitívan elméletileg de valójában keserűen,miért akarnak másokat a saját útjukra levezetni,hogy jobb ez neked mert nekem is az....Miért adják az állboldogságot?

Fura sok nővel beszéltem már pofára estek meg ilyenek aztán behúzódnak egy páncélba vágyakoznak,hogy majd jön valaki aztán a valakit is lepattintják mert hát őket sokszor átverték ezért jobb is egyedül.Fura engem is ehetettek már pofára ért jó pár szar dolog még sem, mondtam le az ismerkedésről.Miért jó az ha falakat húzunk magunk köré?

De tudom férfiben is van ilyen mielőtt még valaki írná.

2023. jan. 3. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Mert nekik az jó. Neked meg más.
2023. jan. 3. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor végső soron az a problémád, hogy ezek a nők téged lepattintottak, kérdező?
2023. jan. 3. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Az emberek nem egyformák.

Van aki pofára esik ötvenszer, agyba főbe csalják, kihasználják és még ezek után is képes talpra állni és új kapcsolatba kezdeni.

És vannak akik olyan mély érzésűek, erősebben kötődnek, elég ha egyszer csalódtak valakiben, és köszönik szépen de többet nem kérnek belőle, mert úgy érzik, hogy még egyszer nem tudnának egy ilyen szituból felállni.

Nem mindenki dolgozza fel azonos módon magában a vele történteket, mert minden ember egyedi más személyiséggel.

Én is nagyon ritkán szavazok embereknek bizalmat, legyen ez bármilyen emberi kapcsolat, DE nem szoktam a saját csalódásaim miatt senki lebeszélni arról hogy ismerkedjen vagy esetleg házasodjon.

Én örülök mások boldogságának. Ezen az oldalon is csak esetleg leírom hogy velem mi történt, hogy mások okuljanak belőle, ne kövessék el azt a hibát amit én.

Egy rossz kapcsolatnál meg tényleg jobb egyedül, mikor senki nem ver át, nem hazudik, nem bántalmaz stb, stb....

2023. jan. 3. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:

"miért akarnak másokat a saját útjukra levezetni,hogy jobb ez neked mert nekem is az"

Mindenki ezt csinálja mindennel kapcsolatban. Ha látsz választ, ami beleköt, az én vagyok.

Imádok egyedül lenni, de nem hiszem, hogy ezért mindenkinek bejönne.

De bármibe lefogadom, hogy sok dolog van az életedben, amit úgy gondolsz helyesnek, ahogy te csinálod, és finoman lenézed a többieket.

2023. jan. 3. 14:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Van az a pont, amikor az ember azt érzi, hogy elfáradt a sok próbálkozástól, és jól esik hazamenni úgy, hogy nem idegesít otthon senki. Van amikor az embernek már stresszes egy randira is elmenni, mert úgy érzi megint egy újabb kudarc, és fölöslegesen elmegy az idő valakire. Amikor újra és újra megy a próbálkozás eredmény nélkül, akkor eléggé meg lehet unni. És akkor azt érzed, engedjük el az ügyet.

De én nem mondom hogy jó egyedül, egyáltalán nem az. Viszont jobb, mint egy rossz kapcsolatban.

2023. jan. 3. 14:02
 6/9 A kérdező kommentje:

2/

Jól félre értetted és nem csak nőkről volt szó és nem csak kapcsolatról.

2023. jan. 3. 19:55
 7/9 A kérdező kommentje:

3/

Én se felszínes ember vagyok hanem érzékenyebb férfi lettemre.Sokszor szerintem el kéne gondolkodni azon vajon miért ezt vonzzuk be,de ezt kevesen teszik inkább befordulnak és másokra mutogatnak..

2023. jan. 3. 19:57
 8/9 A kérdező kommentje:

4/

Megértelek és pont ezt írtam,hogy van akinek tényleg így jó és nem csak fájdalmában visszahúzódva vetít.Viszont ebből a sok csalódott színész embernek a szövegéből születnek meg az általánosítások is.

Attól,hogy nekem más a normális miért néznék le mást?Esetleg max mondok egy véleményt és oda tűzöm,hogy ez csak az én véleményem.Nem kell minden mögött rögtön az ellenséget látni mert most pont te ítéltél meg ismeretlenül.

2023. jan. 3. 20:00
 9/9 A kérdező kommentje:

5/

Igen ,ilyenkor kell elgondolkodni,hogy vajon hol cseszem el,hogy ez jut.Mert nem hiszem el,hogy minden randin csak idiótával lehet találkozni ha az emberel minden rendben van.

2023. jan. 3. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!