Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írtó nehéz megállni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtó nehéz megállni, hogy ne írjak rá. Tanács?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem írhatok neki, mert vége. Valaki térítsen már észhez mert nagyon szenvedek! Jöhetnek kemény szavak is!!! :(

2018. febr. 24. 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Kussoljál-kussolj-kussolj
2018. febr. 24. 17:28
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

[link]

A palack a segged legyen és ne pötyögj, míg nem végeztél.

Mozdulj ki technika nélkül amúgy. Nekem az szokott segíteni.

31/f

2018. febr. 24. 17:30
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Önuralom! Legyen benned annyi tartás, hogy mem írsz. Idővel könnyebb lesz, nyugi.
2018. febr. 24. 17:30
 4/11 1112 ***** válasza:
95%

KEMÉNY.

Embereld meg magad, fogd vissza magad ügyesen; ne aggódj, ha eléggé elhatározod magad, menni fog. Hajrá!

2018. febr. 24. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Én amikor arra gondolok, hogy szeretem és hiányzik, akkor rögtön utána, hogy ő nem szeret és nem hiányzom neki. (különben nem hagyott volna a sorsomra)
2018. febr. 24. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Nyiss egy dokut és írj mindig oda, ha írni akarsz neki. Csúnyákat is, mindent. Aztán töröld ki. Kiadod magadból legalább.
2018. febr. 24. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Vagy írj neki nagyon hosszan, aztán töröld ki az egészet. Nem lesz kedved újraírni :)

Tereld el másfelé a gondolataidat, kösd le magad, mikor rádzör az írhatnék, hívhatnék, csinálj mást, vagy írj másnak/hívj fel mást.

2018. febr. 24. 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Írj neki. Elkezdem, majd crtx és üresen "elküldöm"... kijön, ő "megkapja", az élet megy tovább.

Aztán ez ritkul, végül elhagyod

2018. febr. 24. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látom megoldottad már s ide irkálsz nekünk...nincs jobb dolgod???

Tanulj meg főzni, mosni....vegyél elemeket estére a "rezonátorba";)

2018. febr. 24. 18:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Dobd ki a telefonod, ne lógj a neten. Alkalmad sem lesz írni, ha elmész egy húszkilométeres túrára valahová, ahol térerő sincs.
2018. febr. 24. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!