Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tanács amitől jobban kívánhatom a sexet?
Hiába nézek, mindig megunom. Ráadásul olyan tipikus mindegyik.
Nem hiszem hogy a partneremmel van baj inkább velem, mert van amikor 2-3 napig nagyon akarom de utánna 4-5 hétig hallani sem akarok róla..
Rossz kategoria,
Azert nem mindegy h ferfi vagy, vagy lany.
Lehetséges, hogy egyszerűen ekkora a libidód. Ez minden embernek más. Érezheted magad emiatt szarul, de ezzel nem vagy előrébb.
Az a baj, hogy én rendre csak olyan módszereket tudok, amik pénzbe kerülnek. Vannak elvileg "vágyfokozó" ételek, bár szerintem ezek jórésze csak női bulvárkamu, nulla valóságalappal. Vehetsz búgatóport, na az már hatékonyabb. Esetleg valami hormonszint-növelő készítmény, de azt max. receptre írnak fel, és meg kell beszélned a dokival, és hát, nem lennék a helyedben, mikor megkérdezi, hogy miért kell magácskának ez a készítmény. Persze ha karakán vagány csaj vagy, simán helyén tudod kezelni az ügyet :DDD
Ami még hasznos lehet, az a megvonásos dolog. Ne sexelj úgy 3-4 hónapig, és utána próbáld, hátha úgy megoldódik a gond. Ez szokott probléma lenni, hogy túl sok a sex, megszokássá válik, és semmi igazán jó élményt nem nyújt, olyan lesz, mintha csak egy szelet vajaskenyeret ennél.
Egyénfüggő a libidó is, de szinte 0-ra csökkenthetik a következők:
gyógyszerek, főleg fogamzásgátlók, elhízás, cukorbetegség, pajzsmirigy alulműködés, kóros soványság, rossz táplálkozás, blablabla, stbstbstb.....
Első sorban a kajára fognám.
Alapvetően a barátom és én sem fogyasztunk cukrot, fehér lisztet stb, most karácsonykor viszont mindketten bűnöztünk. Most áll helyre a nemi életünk csak.
Szóval próbálj esetleg te is több nyerset enni, sok zöldet, nem feldolgozott húsokat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!