Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ereztetek mar ilyet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ereztetek mar ilyet? Valami jo tanacs? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Van egy fiu a munkahelyemen akinek elegge tetszek. En viszont nem tudom mit erzek es mit akarok. Nekem nem jon be feltetlenul kinezetre viszont nagyon kedves es aranyos velem es a munkaban mindig azon kapom magam hogy ot figyelem, varom hatha odajon hozzam, ha jon akkor zavarban vagyok a jelenleteben, es ha massal beszelget akkor "feltekeny" vagyok, azt akarom hogy velem beszeljen. Vagyom a tarsasagara.

Azonban nem tudom vele elkepelni magam, lehet a nagy korkulonbseg miatt ami a javamra van, vagy lehet azert mert kulsore nem olyan mint akik nekem altalaban tetszenek, de emiatt meg nagyon rossz erzes van bennem hogy ilyen ostoba vagyok hogy ilyet gondolok

2017. nov. 14. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Jól esik az egódnak, hogy tetszel valakink, és el is várod a figyelmét mindig. Járni nem akarsz vele, ezt te magad is elmondod. De elvárod hogy dámaként csak téged kezeljen.

Ez természetes, de szegényt ne etesd

2017. nov. 14. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem őt szereted, csak simogatja az egodat, hogy tetszel neki. Ennyi. Ne foglalkozz azzal, amit érzel.
2017. nov. 14. 11:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet ugy tunik hogy csak az egomnak kell de megis csak o az egyetlen akit nem raztam le, akinek tudom hogy tetszek es megis beszelgetek vele. Massal akinek tetszek, azokkal nem is beszelek, sot olyannal se beszelek aki nekem tetszik
2017. nov. 14. 12:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem is ezt csinàlja egy mtàrsam..tetszik neki hogy megbolonditott de mint nö nem kellenék neki mert kislànynak tart
2017. nov. 14. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet akkor mégis több van benned...?

1 munkahelyen kívüli alkalom kellene nektek, egy hosszú délután. És tisztázhatnád magadba. Mert lehet hogy igazából jobban vágysz rá, mint ahogy magadnak is elismered. A külsőség másodlagos, hiába nem ideálod, ha egy kész lovag!

2017. nov. 14. 12:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Folytasd s gyakorold tudatosítást, csak személyiség számít.
2017. nov. 14. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!