Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ereztetek mar ilyet? Valami jo tanacs? Tapasztalat?
Van egy fiu a munkahelyemen akinek elegge tetszek. En viszont nem tudom mit erzek es mit akarok. Nekem nem jon be feltetlenul kinezetre viszont nagyon kedves es aranyos velem es a munkaban mindig azon kapom magam hogy ot figyelem, varom hatha odajon hozzam, ha jon akkor zavarban vagyok a jelenleteben, es ha massal beszelget akkor "feltekeny" vagyok, azt akarom hogy velem beszeljen. Vagyom a tarsasagara.
Azonban nem tudom vele elkepelni magam, lehet a nagy korkulonbseg miatt ami a javamra van, vagy lehet azert mert kulsore nem olyan mint akik nekem altalaban tetszenek, de emiatt meg nagyon rossz erzes van bennem hogy ilyen ostoba vagyok hogy ilyet gondolok
Jól esik az egódnak, hogy tetszel valakink, és el is várod a figyelmét mindig. Járni nem akarsz vele, ezt te magad is elmondod. De elvárod hogy dámaként csak téged kezeljen.
Ez természetes, de szegényt ne etesd
Lehet akkor mégis több van benned...?
1 munkahelyen kívüli alkalom kellene nektek, egy hosszú délután. És tisztázhatnád magadba. Mert lehet hogy igazából jobban vágysz rá, mint ahogy magadnak is elismered. A külsőség másodlagos, hiába nem ideálod, ha egy kész lovag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!