Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ilyen helyzetben? (Gyerek is képben van)

Figyelt kérdés

Van egy férfi és egy nő akik első látásra szerelmesek lesznek. (Pillangó a hasban féle érzések)

A férfinak családja van de a feleségével a kapcsolat nagyon nagyon rossz és a férfi nagyon boldogtalan.

Viszont van egy közös gyerekük akit együtt nevelnek.

Ti belemennétek egy ilyen dologba a férfival?

2023. aug. 9. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
31%

A 11-es válaszod:

Szerintem sokszor a feleség a hibás.

2023. aug. 9. 16:09
 82/88 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd, elvégre elköszönt...🤭

Egyébként megtanulhatnánk már, hogy a szembesítés a kérdezőknél nem működik. Akkor mindjárt veszik is a nyúlcipőt. Itt is ez történt.

Amúgy meg kamu sztori. Valamely nagyon ókos hím belebújt egy szeretői szerepbe, aki védi a hűtlen gcit, és a feleséget okolja.Jó volt megint kicsit gyalázni a női nemet. Az érzékenyítő sztori is megvolt hozzá, miszerint milyen anyja volt, aki eltiltotta az apjától válás után. Ebbe teljesen bele is hülyült. Ennyi az egész.

2023. aug. 9. 16:29
 83/88 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, ha te elköszöntél, akkor téma lezárva, mindenki befogja a pofáját, őrmester asszony...?

Csak jótanácsként egy 46 éves nőtől; a férfiak fejvesztve menekülnek a hozzád hasonlóan alpári, agresszív férfienergiát árasztó nőktől. Nem feleség, de szerető se leszel.

2023. aug. 9. 16:30
 84/88 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. Csak sima kamu az egész. És a nyakamat rá, hogy nem is nő.

2023. aug. 9. 16:37
 85/88 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

Szerintem ezt a másik nővel kellene tisztázni, bele megy-e? Érzel iránta? Tud arról, hogy érzel?

2023. aug. 9. 16:40
 86/88 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék senki szeretője - és 99%-ban NEM válik el úgysem :D
2023. aug. 9. 20:01
 87/88 anonim ***** válasza:

Válaszul csak ennyit írnék : öreg vagyok én már bohócnak!...

A pillangókat baromi régen elfelejtettem.

2023. aug. 9. 20:56
 88/88 anonim ***** válasza:
100%

Figyi kérdező, oké, tegyük fel, hogy nagyrészt a feleség a hibás. Tényleg vannak hárpia nők... Stb. Mi alól is mentesíti ez a férfit? Ha egy nő manipulatív, amiről kb írtál, hogy a férj ezt állítja, akkor a gyerekkel is az lesz. Tehát, ha a férfinak fontos a gyereke, akkor bizonyítékokat kéne gyűjtenie a manipuláló viselkedésre, lelki terrorra a gyerekkel szemben, és teljes felügyelet kérése mellett benyújtania a válást. Egy manipulatív szülő mellett felnőni nem mókás...

A válás ellen pedig lehetsz, de akkor sem a szeretőtartás a megoldás, ha nem működik, vagy nem jól működik a házasság, hanem a terápia. A szeretővel annyit lehet elérni, hogy még messzebb kerül a megoldás, hisz kevesebb a motivációja a félremenőnek. Ettől függetlenül nyilván a férfi a fő hibás, de a szerető sem szent.

2023. aug. 9. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!