Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ilyen helyzetben? (Gyerek is képben van)
Van egy férfi és egy nő akik első látásra szerelmesek lesznek. (Pillangó a hasban féle érzések)
A férfinak családja van de a feleségével a kapcsolat nagyon nagyon rossz és a férfi nagyon boldogtalan.
Viszont van egy közös gyerekük akit együtt nevelnek.
Ti belemennétek egy ilyen dologba a férfival?
A 11-es válaszod:
Szerintem sokszor a feleség a hibás.
Hagyd, elvégre elköszönt...🤭
Egyébként megtanulhatnánk már, hogy a szembesítés a kérdezőknél nem működik. Akkor mindjárt veszik is a nyúlcipőt. Itt is ez történt.
Amúgy meg kamu sztori. Valamely nagyon ókos hím belebújt egy szeretői szerepbe, aki védi a hűtlen gcit, és a feleséget okolja.Jó volt megint kicsit gyalázni a női nemet. Az érzékenyítő sztori is megvolt hozzá, miszerint milyen anyja volt, aki eltiltotta az apjától válás után. Ebbe teljesen bele is hülyült. Ennyi az egész.
Ne haragudj, ha te elköszöntél, akkor téma lezárva, mindenki befogja a pofáját, őrmester asszony...?
Csak jótanácsként egy 46 éves nőtől; a férfiak fejvesztve menekülnek a hozzád hasonlóan alpári, agresszív férfienergiát árasztó nőktől. Nem feleség, de szerető se leszel.
Nyugi. Csak sima kamu az egész. És a nyakamat rá, hogy nem is nő.
Szia!
Szerintem ezt a másik nővel kellene tisztázni, bele megy-e? Érzel iránta? Tud arról, hogy érzel?
Válaszul csak ennyit írnék : öreg vagyok én már bohócnak!...
A pillangókat baromi régen elfelejtettem.
Figyi kérdező, oké, tegyük fel, hogy nagyrészt a feleség a hibás. Tényleg vannak hárpia nők... Stb. Mi alól is mentesíti ez a férfit? Ha egy nő manipulatív, amiről kb írtál, hogy a férj ezt állítja, akkor a gyerekkel is az lesz. Tehát, ha a férfinak fontos a gyereke, akkor bizonyítékokat kéne gyűjtenie a manipuláló viselkedésre, lelki terrorra a gyerekkel szemben, és teljes felügyelet kérése mellett benyújtania a válást. Egy manipulatív szülő mellett felnőni nem mókás...
A válás ellen pedig lehetsz, de akkor sem a szeretőtartás a megoldás, ha nem működik, vagy nem jól működik a házasság, hanem a terápia. A szeretővel annyit lehet elérni, hogy még messzebb kerül a megoldás, hisz kevesebb a motivációja a félremenőnek. Ettől függetlenül nyilván a férfi a fő hibás, de a szerető sem szent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!