Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ilyen helyzetben? (Gyerek is képben van)
Van egy férfi és egy nő akik első látásra szerelmesek lesznek. (Pillangó a hasban féle érzések)
A férfinak családja van de a feleségével a kapcsolat nagyon nagyon rossz és a férfi nagyon boldogtalan.
Viszont van egy közös gyerekük akit együtt nevelnek.
Ti belemennétek egy ilyen dologba a férfival?
"Amikor apádnak új kapcsolata lesz és mindenhez hozzá kell szoknod."
Apucikat ez nem igazán érdekli. A nagy többségnek fontosabb az új nő. A gyerek meg majd megszokja idővel.
Itt a faszi csak ki akar kicsit lengeni, ezért nem szalad a bíróságra. De felőlem bedőlhetsz nyugodtan a sajnáltató szövegének. Te viseled a következményeit, nem én.
És nem. Nem minden gyereknek tesz jót, ha egy fos házasságban nő fel. Nekem pl. nem tett jót. Inkább váltak volna el. Ehelyett anyám a sok stressz miatt kialakult betegsége miatt elég fiatalon meghalt. Apám még jobban lezüllött, és ott lett vége a szarnak.
Hogy csak két példát említsek a sok közül, akiknél nem volt gond a válás.
Pl: Németh Kristóf is tud rendesen foglalkozni az első házasságából született fiával, vagy ott van Stohl András akinek az 50. születésnapján ott volt mind az öt gyereke, és egy asztalnál ültek az összes exével! Tudtak kulturáltan együtt örülni.
Utána nézhetsz a neten!
Mindig az adott emberen múlik hogy ő mennyit akar foglalkozni válás után a gyerekével.
Igen 32-es
Ez a felszín.
Mi van a gyerekben?
Megkérdezte bárki közülünk?
Nem.
Szóval ne általánosítsunk.
31-es:
Nagyon sajnálom,hogy anyukád nem él.
Viszont nem mindenhol ilyen drámai a válás meg a kapcsolat válás előtt.
Nekem pl egy rohadás volt az egész.
Konkrétan elszakítottak apától és az iskola kapujában sírtam és mondtam apának mennyire szeretem mert amúgy az anyám nem engedte a láthatást sem ezért apu a kapun beadott nekem egy zacskó cukrot és megpuszilt.
A rohadt szülői sz*rságok.
Bár az én helyzetemben engem lefostak a szüleim úgy ahogy voltam.
Telibeszarták,hogy amúgy én is érző lény vagyok.
De értelmes emberek úgy válnak,hogy azért meggondolják, nem?
Nem azonnal rohanni a bíróságra a gyerek meg majd megoldja magának.
#33:
Stohl Luca egész jól vezette a híradót, most született gyereke. De egyik gyerek sem úgy néz ki mintha pszichésen olyan nagyon maga alatt lenne.
Nyilván nem tartanák a kapcsolatot az apjukkal ha nem lenne nekik megfelelő ahogy most él az apjuk. De lám mégis megfelel nekik.
Egyébként nem értem hogy miért tetted fel a kérdésedet ha ennyire nem tetszenek a válaszok?
Folyamatosan a gyerekkel vagy elfoglalva. Ha ennyire érdekel a gyerek lelke, akkor ne menj a faszi közelébe! Ennyi! De ezt magadtól is tudhatod.
Vagy most itt kollektívan a feleséget kellett volna szidnunk?
Jaj istenem.
Mennyire nem érted.
Hagyjuk is
38-as, ugyanezt gondolom, 30 éves vagyok. Ebben a légkörben felnőni sem leányálom. De aztán elváltak szerencsére, édesanyámat is sokat bántotta régen, de apám nélkül végre boldog.
Persze apám természetesnek vette, hogy kurvázott, aztán amikor anyu végre elindította a válást, még apám terjesztett róla olyanokat, amiket te írtál kérdező az első oldalon. Nem kell azonnal elhinni mindent "szegény" házas férfinak.
#33! Igen, megkérdeztek rengeteg felnőttet, ha más nem, a pszichológusuk. Olyanokat, akiknek a szülei nem váltak el, hanem egy fos házasságban nevelték fel őt és olyanokat, akiknek elváltak a szülei. Arra jutottak, hogy előbbi csoport sokkal nagyobb traumákat szerzett. De így, hogy te mindenkinél jobban tudod, nincs is jelentősége.
Amúgy tudod, mi a legjobb a gyereknek? Ha a szülei együtt élnek boldogan, szerető nélkül. Szóval ha ennyire szíveden viseled a gyerek sorsát, dobd ki szépen a nős pasikádat és kérd meg, hogy hozza rendbe a kapcsolatát a feleségével, mert az lesz jó a gyereknek, akiért mindketten annyira aggódtok.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!