Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ilyen helyzetben? (Gyerek is képben van)
Van egy férfi és egy nő akik első látásra szerelmesek lesznek. (Pillangó a hasban féle érzések)
A férfinak családja van de a feleségével a kapcsolat nagyon nagyon rossz és a férfi nagyon boldogtalan.
Viszont van egy közös gyerekük akit együtt nevelnek.
Ti belemennétek egy ilyen dologba a férfival?
Pedig te ebben már benne vagy. Magadat is mentegeted, a szeretősdire pedig valid okként a sz.r házasságukat hozod fel.
Borzasztó ellenszenves vagy.
Ha annyira sajnálnád a gyereket, nem feküdnél apuci alá sem. Hányinger.
Végig olvastam a válaszaidat kérdező, és nagyon jót nevettem.
Szóval te egy apakomplexusos, önbizalomhiányos nőcike vagy, aki azt hiszi, megtörtént a szerelem első látásra, csakmert a kanos családapa rágerjedt.
Hagyod, hogy ott nyomassa neked a süket dumát, amiről még te is tudod, hogy kamu, de inkább benyeled, hogy szétrakhasd a lábad. Közben szegény kölyköt sajnálgatod, de vígan kefélgetsz az apjával.
Ekkora lámát se láttam még! Tudod mi kell neked? Orvos. Menj és kezeltesd a traumáidat. Ne egy farokkal a muffodban, hanem egy szakemberrel.
Jó ég, milyen retardáltak vannak...
Írják ezt azok akik gondolom ezt a helyzetet a saját életükre vetítik ki és belennének sz*rva ha a férjük a sok nyafogás után otthagyná őket.
Nekem meg ez a véleményem ezekről a kommentekről. :)
Nagyon tévedsz kérdező, én például elváltam, és most egyedül nevelem a kisfiamat. Ennyire félek :")
Szánalmas vagy.
Akkor is kivetíted magadra.
Sajnálom,hogy elváltál de ehhez nekem nincs közöm.:)
És ebben az esetben mitől vagy annyira biztos, hogy a férfi ártatlan? Csak azt tudod, amit ő állít neked. A feleséget pl. nem ismered, de az írásodból egyértelműen az jön le, hogy őt tartod a fő mumusnak. A pasikád meg a ma született ártatlan bárány képe. Mi arra a megcáfolhatatlan bizonyíték, hogy ez valóban így van? Mesélj, érdekel.
Én azt látom, hogy kvára beleestél, ezért szépen elhitted azokat a mondatokat, amikkel kizárólag a feleségre tolta az egész felelősséget. És mivel érzelmileg totál elfogult vagy, így mindenképpen fel akarod menteni a felelősség alól.
A felszínesség rád is jellemző, hiszen a nőt akarod a sztoriból mindenáron kihozni hibásnak. Ugye lévén, a férjével flörtölgetsz a hàta mögött.
Dehogy mennék bele.
Egyszer régen nagyon odavoltam egy házas férfiért, ő ezt megérezte és nyomult rám. Hintette ezerrel a púdert, hogy otthon mennyit veszekednek meg az asszony dagadt lett stb. Pár hétig abajgattam aztán inkább letiltottam, mert tisztában voltam vele, hogy csak lukra játszik... 18 éves voltam, 0 tapasztalattal, de ennyit még én is tudtam, hogy házas csávónak nem fekszik alá értelmes nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!