Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ilyen helyzetben? (Gyerek is képben van)

Figyelt kérdés

Van egy férfi és egy nő akik első látásra szerelmesek lesznek. (Pillangó a hasban féle érzések)

A férfinak családja van de a feleségével a kapcsolat nagyon nagyon rossz és a férfi nagyon boldogtalan.

Viszont van egy közös gyerekük akit együtt nevelnek.

Ti belemennétek egy ilyen dologba a férfival?

2023. aug. 9. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
97%
Egy házasság megromlása sosem csak az egyik fél hibája. Én egy ilyen helyzetbe nőként biztos, hogy nem mennek bele, általában a szerető szívja meg, mert a pasi hitegeti hosszú éveken keresztül. Mindig van kifogás, hogy miért nem válik el. Az igazság az, hogy azért nem, mert neki ez a legkenyelmesebb,miért is akarna felrugni a házasságát, ha az egyéb igényeire meg itt van a szerető?
2023. aug. 9. 12:36
 52/88 anonim ***** válasza:
87%

Pedig te ebben már benne vagy. Magadat is mentegeted, a szeretősdire pedig valid okként a sz.r házasságukat hozod fel.

Borzasztó ellenszenves vagy.

Ha annyira sajnálnád a gyereket, nem feküdnél apuci alá sem. Hányinger.

2023. aug. 9. 12:36
 53/88 anonim ***** válasza:
91%

Végig olvastam a válaszaidat kérdező, és nagyon jót nevettem.

Szóval te egy apakomplexusos, önbizalomhiányos nőcike vagy, aki azt hiszi, megtörtént a szerelem első látásra, csakmert a kanos családapa rágerjedt.

Hagyod, hogy ott nyomassa neked a süket dumát, amiről még te is tudod, hogy kamu, de inkább benyeled, hogy szétrakhasd a lábad. Közben szegény kölyköt sajnálgatod, de vígan kefélgetsz az apjával.

Ekkora lámát se láttam még! Tudod mi kell neked? Orvos. Menj és kezeltesd a traumáidat. Ne egy farokkal a muffodban, hanem egy szakemberrel.

Jó ég, milyen retardáltak vannak...

2023. aug. 9. 12:37
 54/88 A kérdező kommentje:

Írják ezt azok akik gondolom ezt a helyzetet a saját életükre vetítik ki és belennének sz*rva ha a férjük a sok nyafogás után otthagyná őket.

Nekem meg ez a véleményem ezekről a kommentekről. :)

2023. aug. 9. 12:38
 55/88 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon tévedsz kérdező, én például elváltam, és most egyedül nevelem a kisfiamat. Ennyire félek :")

Szánalmas vagy.

2023. aug. 9. 12:40
 56/88 A kérdező kommentje:

Akkor is kivetíted magadra.

Sajnálom,hogy elváltál de ehhez nekem nincs közöm.:)

2023. aug. 9. 12:41
 57/88 anonim ***** válasza:
91%

És ebben az esetben mitől vagy annyira biztos, hogy a férfi ártatlan? Csak azt tudod, amit ő állít neked. A feleséget pl. nem ismered, de az írásodból egyértelműen az jön le, hogy őt tartod a fő mumusnak. A pasikád meg a ma született ártatlan bárány képe. Mi arra a megcáfolhatatlan bizonyíték, hogy ez valóban így van? Mesélj, érdekel.

Én azt látom, hogy kvára beleestél, ezért szépen elhitted azokat a mondatokat, amikkel kizárólag a feleségre tolta az egész felelősséget. És mivel érzelmileg totál elfogult vagy, így mindenképpen fel akarod menteni a felelősség alól.

A felszínesség rád is jellemző, hiszen a nőt akarod a sztoriból mindenáron kihozni hibásnak. Ugye lévén, a férjével flörtölgetsz a hàta mögött.

2023. aug. 9. 12:43
 58/88 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer nálam is próbálkozott egy családaoa, ugyanilye gagyi szöveggel. Mivel ismertem a feleségét, közöltem vele, hogy vagy visszahúzza a lőcsét oda, ahová való, vagy azonnal indulhatunk is kézenfogva a kedves nejéhez.
2023. aug. 9. 12:43
 59/88 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező! Akkor légy büszke a párodra, és magadra is.
2023. aug. 9. 12:46
 60/88 anonim ***** válasza:
89%

Dehogy mennék bele.

Egyszer régen nagyon odavoltam egy házas férfiért, ő ezt megérezte és nyomult rám. Hintette ezerrel a púdert, hogy otthon mennyit veszekednek meg az asszony dagadt lett stb. Pár hétig abajgattam aztán inkább letiltottam, mert tisztában voltam vele, hogy csak lukra játszik... 18 éves voltam, 0 tapasztalattal, de ennyit még én is tudtam, hogy házas csávónak nem fekszik alá értelmes nő.

2023. aug. 9. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!