Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ilyen helyzetben? (Gyerek is képben van)
Van egy férfi és egy nő akik első látásra szerelmesek lesznek. (Pillangó a hasban féle érzések)
A férfinak családja van de a feleségével a kapcsolat nagyon nagyon rossz és a férfi nagyon boldogtalan.
Viszont van egy közös gyerekük akit együtt nevelnek.
Ti belemennétek egy ilyen dologba a férfival?
Ennyi kommentet nem olvastam el, szóval lehet ismétlek.
Ha te vagy a nő, akkor tudd hogy aki ezt mondja, azok 80%-a csak mondja hogy aláfeküdj. Előbb váljon el, akkor elhiheted hogy igazat mond.
Ha te vagy a férfi, akkor pedig válj el szépen, ezt a házasságot már úgyis megette a fene. A gyereknek se jó ha rideg, vagy unott légkörben nő fel, miatta nem kell együtt maradni.
És ha már szétmentetek a hazastarssal, akkor tiszta lappal lehet együtt elkezdeni valamit
Amúgy nem vagyok/voltam házas, de volt egy kérdés itt pár hete, amit végigolvastam, hogy ki miért vált el. Nagyon tanulságos volt elolvasni, és megerősített engem abban a hitemben, hogy de, van, amikor csak az egyik fél hibás.
A legtöbb sztori az volt, hogy az emberke szólt a párjának, többször is, hogy gáz van, dolgozzanak rajta, és a másik csak akkor kezdett el kapálózni, mikor már késő volt.
Nagyon szépen beadta neked hogy az asszony már nem szereti, nem is szexelnek gondolom hónapok óta, boldogtalan, csak a gyerek érdekeit nézi...tipikus...
Potya lyuknak jó vagy neki, ne légy már ilyen kis naiv
Nem olvastam el az egészet, de amennyit igen, abból azt látom ,hogy nagyon meggyőzött téged, elhiszed neki az összes meséjét. Úgy gondolod, hogy a feleség nagyot hibázott a férjjel szemben, de az nem jut eszedbe, hogy a férj mit tesz vagy épp nem tesz meg a házasságáért. Belédivódott az ő nézőpontja, de tagadod és nem veszed észre, hogy így van.
A gyerekről nem akar veled beszélni, mert semmi közöd hozzá. Ha elválna, akkor sem lenne.
Különben nem fog elválni. Túl macerás az neki, ezt a helyzetet meg tulajdonképpen élvezi, csak ne idegesítenéd már az agyalásaiddal.
Ti idioták vagytok ne haragudjatok.
Olyan dolgokból vontok le következtetéseket amiről semmit nem tudtok.
Én esküszöm nem tudom hányszor kell még leírnom,hogy nem hiszek el senkinek semmit.
Ti vagytok akik mint az eszelősök védtek egy olyan nőt akiről fingotok sincs.
Én pont azt mondom,hogy két emberen áll a dolog.
De egy értelmi fogyatékos ember előbb megérti mint ti.
Nem is tudom mit tépem itt a számat feleslegesen.
Sziasztok :)
Ne haragudj, de a nő pont kit érdekel ebben a történetben? Te meg a gyerek-témán lovagolsz. Ha nem akarsz egy családos apukával kefélni, akkor ne tedd. Ha nincsenek erkölcsi gátjaid, hogy velük él és lefekszel vele, akkor meg tedd.
Érdekes, hogy itt 70 hozzászóláson keresztül mindenki értelmi fogyatékos, csak te tartod épp az akadémiai székfoglalódat.
A 2-es válaszod:
nagyrészt a feleség hibája,hogy megromlott a házasság és most bünteti a férjét.
Elköszöntem nem?
Vagy ha valaki elköszön utána is tépitek a pofátokat?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!