Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ilyen helyzetben? (Gyerek is képben van)

Figyelt kérdés

Van egy férfi és egy nő akik első látásra szerelmesek lesznek. (Pillangó a hasban féle érzések)

A férfinak családja van de a feleségével a kapcsolat nagyon nagyon rossz és a férfi nagyon boldogtalan.

Viszont van egy közös gyerekük akit együtt nevelnek.

Ti belemennétek egy ilyen dologba a férfival?

2023. aug. 9. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 A kérdező kommentje:

9-es:

Szerintem sokszor a feleség a hibás.

Én pont azt látom,hogy rendszerint a férfit cseszegetik ha válásról van szó.

De ha a feleség azzal bünteti a férjét,hogy hetekig nem szól hozzá vagy hónapokig egymáshoz sem érnek az valahogy mellőzve van a sztoriból.

Mindennek oka van szerintem.

Nem lehet egy emberre ráhúzni egy válást.

Nem vagyok a “kislányod” :)

2023. aug. 9. 11:00
 12/88 anonim ***** válasza:
94%

És te honnan tudod a valóságot? Együtt vagy velük 24 órában? Az, hogy mivel etet, egy dolog. Te mindent elhiszel?

Biztosan nem azért bünteti, hogy a szövegeddel éljek, mert az ételes lábast 10 centivel arrébb tette ez a férjek gyöngye.

Talán a másik oldalról is kellene ismerni a valóságot. Nem beszopni a hülyeséget gondolkodás nélkül.

2023. aug. 9. 11:09
 13/88 A kérdező kommentje:

Én pont,hogy próbálom a másik oldalról is figyelni a dolgokat.

Nem csak most hanem általánosságban.

Ezt írtam,hogy nem lehet ráhúzni a válást egy emberre mert nem csak a férfi cseszi el hanem mindennek oka van és a nő is ugyanannyira saras a dolgokban.

2023. aug. 9. 11:11
 14/88 A kérdező kommentje:

Amúgy honnan tudod miért bünteti?

Neked ugyanannyira nincs fogalmad róla mivel nem ismered őket.

Én a férfit legalább ismerem.

2023. aug. 9. 11:12
 15/88 A kérdező kommentje:

Csak ugye a nő sarasságát rendszerint nem veszi figyelembe senki mert őket általában sajnálni kell mivel ők maradnak egyedül a gyerekkel.

Nem azt mondom, biztos a férfi is tett valamit amire a nő reagált de nem tudjuk mi indította el ezt.

Lehet a nőnek ment valami az agyára amiből a férfinak lett elege.

De ez a kérdés szempontjából igazából lényegtelen szerintem.

2023. aug. 9. 11:14
 16/88 anonim ***** válasza:
94%
Sok boldogságot:")
2023. aug. 9. 11:15
 17/88 A kérdező kommentje:
Mármint mihez?
2023. aug. 9. 11:15
 18/88 anonim ***** válasza:
100%
Váljon el, aztán lehet neki kapcsolata.
2023. aug. 9. 11:17
 19/88 anonim ***** válasza:
93%

Ha mondjuk csajozott, ez ugye elnézve a jellemét, egyáltalán nem kizárt, nos én is "büntetném". De inkább bsznám ki az ajtón, mint a hűtlen pofáját lessem utána még.

Viszont a valóságot nem tudod, csak ha velük élsz. Nem az a valóság sosem amit el akar veled hitetni. Az a valóság, amit ott élve te tapasztalsz meg.

20/88 anonim ***** válasza:
95%

Ha a férfi nagyon szenvedne, akkor ki is lépne!

Érdekes, hogy mindig a nő a hibás?

A férfi elvileg felnőtt, cselekvőképes ember aki maga hoz döntéseket. Ha olyan nagyon rossz lenne neki, akkor elválna. De ugye mégsem olyan rossz. A gyerek meg csak egy kifogás a sok közül, amit ilyenkor be szoktak vetni.

Ma már a pszichológusok is egyetértenek abban, hogy a gyereknek is jobb ha békésen elválnak a szülők, mintha egy toxikus kapcsolatban nőne fel a gyerek, és rossz szülői mintákat látna.

A férfiak nagy részének esze ágában sincs válni, mert akkor felezni kellene a vagyont a feleséggel, esetleg hiteleket kellene visszafizetni és abból ők nem jönnének ki jól. Inkább beújítanának egy szeretőt akinek minden nap lehet panaszkodni, hogy milyen szemét az asszony, milyen rossz a házasság...

Úgyhogy ha van egy kis eszed akkor elkerülöd azt az embert, mielőtt még kötődni kezdenél hozzá, mert te sérülnél lelkileg ebben a sztoriban.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!