Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ilyen helyzetben? (Gyerek is képben van)

Figyelt kérdés

Van egy férfi és egy nő akik első látásra szerelmesek lesznek. (Pillangó a hasban féle érzések)

A férfinak családja van de a feleségével a kapcsolat nagyon nagyon rossz és a férfi nagyon boldogtalan.

Viszont van egy közös gyerekük akit együtt nevelnek.

Ti belemennétek egy ilyen dologba a férfival?

2023. aug. 9. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
93%
Mivel nem vagy ott, csak a pasast ismered, te sem tudod mi a teljes igazság. 🤷‍♀️
2023. aug. 9. 11:19
 22/88 anonim ***** válasza:
89%
Nem mennék bele, csak ha már minimum elköltözött és a válás folyamatban van.
2023. aug. 9. 11:19
 23/88 A kérdező kommentje:

20-as

Igen tudom.

Szerintem is lépnie kellene de viszont azt is tudom milyen úgy felnőni,hogy nincs apukád.

Rohadt szar.

Én is így nőttem fel és senkinek nem kívánom ezt.

Engem a nő annyira nem is érdekel mert ő is felnőtt ember.

Valami vagy működik vagy nem.

Alapból szar a kapcsolatuk szóval nem én cseszem el.

Engem a gyerek dolog aggaszt mert nagyon sajnálom szegényt.

Akkor is sajnálom ha egy vadidegenről van szó és nincs közöm a sztorihoz mert szegény csak belecsöppen a szülők sz*rságába és a végén így is úgy is rajta csattan.

2023. aug. 9. 11:20
 24/88 anonim ***** válasza:
96%
#23! Miért ne lenne apukája attól, hogy elválnak? Hagyjuk már ezt az apák gyöngyét! Válás után is lehet foglalkozni a gyerekkel. Érdekes, azoknak az apáknak, akik valóban szeretik a gyereküket, megy. Aki csak magát szereti, az meg szeretőt tart és sajnáltja magát, mint a történetben szereplő hímr.banc. Ne legyél már ilyen naiv!
2023. aug. 9. 11:25
 25/88 anonim ***** válasza:
94%

Apa lehet a válás után is. Csak kényelmesebb neki a szarban tovább dagonyázni. Ma már van lehetősége osztott felügyeletet is kérni. De gondolom ez azért annyira mégsem lenne jó neki. Hiszen nem tudna így nyugodtan az új nőre koncentrálni. A legtöbb ilyen eset emiatt feneklik meg, ha el is jut a válásig.

De ez a delikvens igencsak megkérdőjelezhető a sztori alapján. A te fejedet mindenesetre sikeresen átmosta, az egyszer biztos.

2023. aug. 9. 11:29
 26/88 A kérdező kommentje:

Ne magyarázz már ilyen stílusban!

Nagyon is sz*r amikor nincsenek együtt a szüleid.

Egy nagy f*s az egész.

Amikor nem látod mindennap az apukádat akit addig 10 éven keresztül mindig láttál.

Amikor csak hétvégén beszélsz vele vagy kéthetente.

Amikor apádnak új kapcsolata lesz és mindenhez hozzá kell szoknod.

Két szobád lesz az egy helyett.

Nem mentek többet együtt nyaralni vagy az iskolai rendezvényekre.

Sokminden megváltozik.

Így igen!

Megsínyli a gyerek mindenhogy.

Nem véletlenül viszik pszichológushoz a gyereket a válás után normális emberek.

2023. aug. 9. 11:29
 27/88 anonim ***** válasza:
95%
Sokkal jobb a gyereknek egy olyan családban felnőni, ahol a szüleik egymást büntetik és nem beszélnek egymással. Valóban...
2023. aug. 9. 11:32
 28/88 anonim ***** válasza:
92%

Amikor csak hétvégén beszélsz vele vagy kéthetente.

Írták már többen: váltott elhelyezés.

Most ne haragudj, de ha ennyire sajnálod ezt a gyereket - amúgy én is elvált szülők gyereke vagyok, örültem, hogy elváltak és vége lett a balhéknak - akkor ne is feküdj alá apukának, mert jaj szegény gyerek. Döntsd el, hogy mit szeretnél.

2023. aug. 9. 11:32
 29/88 anonim ***** válasza:
95%
Hogyne, és azonnal ki is ábrándulnék, ha megtudnám, hogy a hősszerelmes a családja mellett keresi a lazulási lehetőséget. Mert az ilyen azt keres, vagy megmentőt. Miért nem lép ki? Ja, a gyerek...persze! Véletlenül sem az, hogy nem mer szembenézni azzal a macerával, amivel a válás jár, a pénzügyi csőddel, sose visszafizethető hitellel, de ha esetleg akad valaki, akihez félrejárhat vagy esetleg odacuccolhat, ha a felesége kihajítja, mert megkajálja a rinyálását, akkor persze, szerelem első látásra! Ilyenkor gondold végig azt, hogy azzal a nővel is így kezdte, hulla szerelmesen, akivel összeházasodott, jóban-rosszban, gyereket vállalt, aztán hátba támad. Persze a nő a hibás, hát ki más lenne! Nyilván teljesen véletlenül lett az is házisárkány, egyik napról a másikra, a pasi ott sem volt, ő továbbra is tökéletes volt!
2023. aug. 9. 11:34
 30/88 A kérdező kommentje:

De ki írta,hogy a pasi tökéletes volt?

Azt magyarázom,hogy két emberen múlik a válás és nekem nem tetszik ha minden a faszin van leverve holott a nő is hibás ÁLTALÁNOSSÁGBAN!

Ennyi.

Ebben mi nem világos?

2023. aug. 9. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!