Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogy kezelitek, ha rátok ír egy ismeretlen férfi facebookon vagy instán, hogy ismerkedjen?
És akkor itt nyígnak a nők, hogy nem találnak párt. Facebookon nem jó, társkeresőn nem jó, utcán/járművön nem jó.
Akkor hol és hogyan jó?
Nem értem.
N
#21 hobbi kapcsán, társaság által, buliban, egyetemen, továbbképzésen... Stb. De egyébként, ha látszik az ember testbeszédén, hogy nyitott, akkor simán parkban, utcán is lehet (én pl az összes kutyasétáltatót ismerem a parkban, ahova reggel futni járok, mert mindig ugyanakkor megyek, ahogy ők is, így már köszönünk egymásnak, de néha még beszélgetünk is pár szót. Nem bonyolult dolog az ilyesmi, és elég sokan nyitottak, kedvesek.) Számomra elég szomorú, hogy az emberek egyre kevésbé tudnak élőben kommunikálni, kapcsolatokat kialakítani.
Mondjuk a netes ismerkedés sem megvetendő szerintem, de ha élőben nem tudsz elkezdeni, fenntartani egy beszélgetést, akkor neten sem lesz egyszerű. Minimálisan kell csak kevesebb készség hozzá, ellenben kisebb a sikerráta.
Kérdésre válaszolva: en szimplán nem reagálok. Férjnél vagyok, lassan szeretnénk családot alapítani, szóval nem ismerkedem. A családi állapotom pedig kint van nyilvánosan. Aki nem vette a fáradságot, hogy megnézze, vagy ennek ellenére is nyomulni próbál, az így járt.
Egyszer kellett tiltanom egy illetőt, de annak nem kis gondok voltak a fejével. Pár havonta rámírt, végül tiltottam, mert zavaró lett. Ezután rámírt egy másik felületen, hogy én mit képzelek magamtól, mikor ő egy hatalmas Casanova, és random csajos közös képeket küldött :'D Ekkor már írtam, hogy akadjon már le rólam, mert ez elég para, és egyébként is, 5+ évvel idősebb vagyok nála, és férjezett.
Őszintén nem tudom, hogy az ilyenek mit gondolnak. Mert egyszer ráírni valakire nem nagy dolog, egy próbát megér. De ha nem reagál, akkor hagyja már békén az illetőt... 😅
#22 egyetértünk
ha többször ír, az zaklatás. De abban, hogy megpróbálja, természetesen normális hangnemben, nincs semmi kivetnivaló.
#20 és #21 voltam
A magam nevében tudok csak nyilatkozni, de én pl társaságban, haverok által, vagy hobbi kapcsán ismertem meg eddig minden partnerem, és nem tennék másképp akkor se, ha valaha újra szingli lennék.
“Kivetni való” meg nincs egy normális üzenetben, de úgyse fogom észrevenni mert nem jelzi a fb ha nem ismerős ír. 🤷♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!