Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogy kezelitek, ha rátok ír egy ismeretlen férfi facebookon vagy instán, hogy ismerkedjen?
Figyelt kérdés
Visszaírtok? Letiltjátok?2023. júl. 18. 13:48
11/26 anonim válasza:
Valószínűleg fel se tűnik, szerencsére a face külön mappába rejti az idegenek üzeneteit.
Ha épp észreveszem, akkor ignorálom.
12/26 anonim válasza:
Kéretlenbe van...úgyhogy nem is látom 😅 max évente nézel rá.
13/26 anonim válasza:
Engedélykérésekbe...bocs.
nézek*
14/26 anonim válasza:
Nem válaszolok csak törlöm, ha továbbra is írogat letíltom.
15/26 anonim válasza:
8
És az ilyenek tényleg azt hiszik, hogy érdemes velük ismerkedni? :D Eszem megáll ezekzől a selejtektől.
16/26 anonim válasza:
Régebben sosem mertem nemet mondani valakinek ha írt hogy ismerkedni akar, szóval egy ideig beszéltem vele, még ha nem is igazán szerettem volna. Nem akartam megbántani. Mostmár elegem van a 20. szia mizu szép vagy ismerkedünk szövegből,na meg azóta barátom van, akit nem a messenger kéretlen üzenetek között ismertem meg. Tehát mára már ignorálom. (aztán megy a krvaanyázás )
17/26 anonim válasza:
Nekem is engedélykérésekbe megy, ott meg nem igazán veszem észre, vagy fél évvel később. Nem reagálok, nem bízok idegenekben. Van párom, de előtte sem válaszoltam vissza az ilyen ismerkedésekre, mert a személyes ismeretségben hiszek. Eddig két kapcsolatom volt, mindkettő barátságból alakult át, így jobb is.
18/26 anonim válasza:
Ha egyáltalán észreveszem az engedélykérések között, akkor törlöm. Ha nem hagy békén, tiltom.
Nálam már csak azért is vicces ez, mert nagy pocakkal ÉS menyasszonyi ruhában vigyorgok a profilképemen, de ez láthatóan nem veti vissza az ismerkedési kedvet.
19/26 anonim válasza:
10-es Igen, ismeretlen férfi, egészen addig, amíg meg nem ismered.
20/26 anonim válasza:
#10 minden kapcsolat ismeretlenül indul, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!