Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogy kezelitek, ha rátok ír egy ismeretlen férfi facebookon vagy instán, hogy ismerkedjen?
Figyelt kérdés
Visszaírtok? Letiltjátok?2023. júl. 18. 13:48
2/26 anonim válasza:
Nem használok social media-t, de ha használnék akkor addig, amíg rendes és normálisan beszélgetne addig nem lenne miért letiltanom/törölnöm.
5/26 anonim válasza:
Sehogy. Törlöm. Ha még egyszer ír tiltom.
6/26 anonim válasza:
Jobban preferálom a személyes ismerkedést. Sőt, kövezzetek meg, szerintem munkahelyen sem tabu, sőt 😀
Nem szeretek vadidegenekkel ismerkedni, mármint jobb, ha a jövőbeli páromat korábbról is ismertem.
8/26 anonim válasza:
Régebben visszaírtam, hogy nem ismerkedek vagy aztán, hogy van párom, de mivel szinte minden esetben azt kaptam válaszul, hogy akkor rohadjak meg vagy neki álltak könyörögni, ezért ma már válasz nélkül törlöm az üzenetet és letiltom az illetőt.
9/26 anonim válasza:
Ha bármilyen paramétere alapján szóba jöhet akkor válaszolok neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!