Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törölte a tinder profilját a barátom?
2 hónapja megismerkedtem valakivel tinderen és most lett kimondva, hogy egy pár vagyunk.
Ennek ellenére nem törölte le a tinder profilját, csak magát az appot törölte le a telefonjáról.
Így mások látják őt tinderen... de szerinte ez nem számít, mert velem van és amúgy sem tudta, hogy törölnie kell a profilját is..
Magamból kiinduva,mert ha Te mégsem lennél "jó party", akkor ne kelljen mindent nulláról kezdeni!!
És nem valószínű,hogy melletted nem fog vissza-vissza nézni!!
Én mégiscsak kíváncsi lennék, nincs-e új kedvelés vagy egyezés!
De ezt Te jobban fogod látni!!
Fuu én fenn vagyok jó pár éve, alkalmazás meg nincs.
Nem is tudom már sztm a jelszavam.
N
"szerinte ez nem számít, mert velem van és amúgy sem tudta, hogy törölnie kell a profilját is.."
Most már tudja.
Még törölheti.
Én nő vagyok, de én csak a facebook-osról töröltem magam, a többinél csak az appot töröltem.
Én ezt elmondtam a srácnak is akivel ismerkedem.
Néha kapok emailt, hogy valakivel matchem van, megnézték a profilom, illetve x időn belűl elrejtik azt... de nem érdekel. Csinálják.
Én megvagyok nélküle, jól haladnak a dolgaink:)
4 3 vagyok.
Én egyszer voltam fenn jó pár éve pár hetet, azóta se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!