Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem törölte a tinder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem törölte a tinder profilját a barátom?

Figyelt kérdés

2 hónapja megismerkedtem valakivel tinderen és most lett kimondva, hogy egy pár vagyunk.

Ennek ellenére nem törölte le a tinder profilját, csak magát az appot törölte le a telefonjáról.

Így mások látják őt tinderen... de szerinte ez nem számít, mert velem van és amúgy sem tudta, hogy törölnie kell a profilját is..

jan. 8. 19:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Te ezt honnan tudod?
jan. 9. 03:30
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Nekem anno azt mondta, nem tudta, hogy kell a profilt is törölni. Megmutattam neki az enyémmel. Utána kérdés nélkül ő is megcsinálta az övével.

Egyébként ha nem használja, nem fogja őt feldobni másoknak, ezt csak úgy mondom. Szóval ha eltelik egy kis idő, és valamelyik barátnőd látja még fent, akkor van egy rossz hírem...

jan. 9. 03:33
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Az van, hogy nem a profil törléstől fog működni egy kapcsolat vagy sem. Ha jó a kapcsolat akkor tök mindegy van-e profil. Ha pedig egy mindenért hisztiző nőt talált a pasi akkor tök mindegy törli-e a profilt. Te kérdező bocs, de ez alapján egy hisztizőre hasonlítasz, ami #redflag pasi oldalról :P
jan. 9. 05:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor törölje most, még nem késő. Ha nem tudja hogy kell, akkor szedje le az appot és megmutatod neki, hogy kell törölni. Ha erre is van kifogása, akkor lapát.
jan. 9. 09:49
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
05:45 te egy debil vagy….ha van kapcsolatod ami még plusszban működik is minek van fent társkereső appon? De ha nem is működik tisztelje meg annyival a másikat, hogy akkor szakít és utána megy fel….persze megint a nő az aki felesgelesen hisztizik na ja🤣🤣🤣🤣 a nem normális nő aki azétt hisztitik mert a párja fent van tinderen…ahh nem is értem🤣🤣🤣
jan. 9. 10:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Mert úgy gondolja, hogy még szüksége lehet rá, és sok idő lenne az újabb regisztrációs macera. Addig is kapja a jobbnál jobb jelentkezőket. (Persze ebben te sehol se vagy a képben.) Ez az ő biztonsági és kényeztető játéka.
jan. 9. 11:25
 17/19 A kérdező kommentje:

Amúgy ez úgy derült ki, hogy egy barátnőmm megtalálta fent.

Ez neki nem akarom mondani -egyelőre várok, aztán töröltetem vele

jan. 9. 11:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ez neki nem akarom mondani -egyelőre várok, aztán töröltetem vele"

Miért nem akarod mondani neki? Valószínűleg ő is tudja, hogy fent van, és sumákol.

Mire vársz?

Önts tiszta vized a pohárba.

Ha technikailag nem érti a dolgokat, akkor te mondd meg neki, hogy még mindig fent van, és te ezt nem szeretnéd.

Vagy hirdesse magát tovább, és keressen mást, mert te kizárólagos, felvállalós párkapcsolatot szeretnél vele.

jan. 9. 11:58
 19/19 anonim ***** válasza:

#15 Ha a személyes sértegetésen kívül többet is tudsz, írj rám privátban.

(#13/5:45)

jan. 9. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!