Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem törölte a tinder profilját a barátom?
2 hónapja megismerkedtem valakivel tinderen és most lett kimondva, hogy egy pár vagyunk.
Ennek ellenére nem törölte le a tinder profilját, csak magát az appot törölte le a telefonjáról.
Így mások látják őt tinderen... de szerinte ez nem számít, mert velem van és amúgy sem tudta, hogy törölnie kell a profilját is..
Nekem anno azt mondta, nem tudta, hogy kell a profilt is törölni. Megmutattam neki az enyémmel. Utána kérdés nélkül ő is megcsinálta az övével.
Egyébként ha nem használja, nem fogja őt feldobni másoknak, ezt csak úgy mondom. Szóval ha eltelik egy kis idő, és valamelyik barátnőd látja még fent, akkor van egy rossz hírem...
Amúgy ez úgy derült ki, hogy egy barátnőmm megtalálta fent.
Ez neki nem akarom mondani -egyelőre várok, aztán töröltetem vele
"Ez neki nem akarom mondani -egyelőre várok, aztán töröltetem vele"
Miért nem akarod mondani neki? Valószínűleg ő is tudja, hogy fent van, és sumákol.
Mire vársz?
Önts tiszta vized a pohárba.
Ha technikailag nem érti a dolgokat, akkor te mondd meg neki, hogy még mindig fent van, és te ezt nem szeretnéd.
Vagy hirdesse magát tovább, és keressen mást, mert te kizárólagos, felvállalós párkapcsolatot szeretnél vele.
#15 Ha a személyes sértegetésen kívül többet is tudsz, írj rám privátban.
(#13/5:45)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!