Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Apu főnöke lejött hozzánk pár hete, azóta bejelölt és az összes képemet elkezdte belájkolgatni. Ha telefonon beszélnek és meghallja, hogy én is ott vagyok egyből hangnemet változtat, felesége és gyerekei is vannak. Megnéztem a felesége képeit neki egyáltalán nem lájkol,illetve apunak se, a tesójának se, akikkel közelebbi kapcsolatban áll, illetve nincs elrejtve, hogy ne lehessen látni, hogy kinek lájkolgat (bocsi, nem tudom, hogy ezt konkrétan hogy hívják, nem vagyok nagy facebookos. Kíváncsiságból kitettem egy képet magamról, amit szintén lájkolt az elsők között. Szerintetek ez most mit jelenthet? Hiszen egy nagyon aranyos, kedves emberről van szó,sem én sem apu nem gondolná, hogy ő ez a megcsalós fajta lenne. Illetve két gyerek és egy feleség mellett nem gondolnám, hogy ne lennének boldogok, legalábbis a külvilág felé ezt mutatják.
tegnap 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Miért foglalkozol ilyesmivel? Érdekel, mint férfi?
tegnap 20:07
 2/12 A kérdező kommentje:
28, mert szimplán érdekelne, hogy aki ilyet tesz, az érdeklődik vagy sem, illetve minimalizálom a vele való találkozást. A családja miatt nem érdekel.
tegnap 20:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Találkoznod kéne vele?
tegnap 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
amúgy meg érdekel apukád főnöke? 40-50 lehet?
tegnap 21:03
 5/12 A kérdező kommentje:
39, ha nem lenne családja akkor igen.😂
tegnap 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor képzeld el hogy nincs ;)
tegnap 21:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Engem igazából a hasonló szituációban lévő emberek véleménye érdekelne, hogy már nem érdeklődik úgy a felesége iránt és próbálkozik másnál, vagy mi lehet a hátterben..? Ez kicsit kényes helyzet, mert ott van két kisgyerek még. Nyilván ebben az esetben eszembe sem jutna egy apát a gyerekeitől “elvenni”.
tegnap 21:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a férfi helyzetében voltam. Ha érdekel
tegnap 21:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Mármint hasonló helyzetben?
tegnap 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
apád főnökében
tegnap 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!