Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként be szoktak lájkolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként be szoktak lájkolni férfiak új profilképét? Jelenthet bátorítást?

Figyelt kérdés

Csak pár mondatot beszélünk néha amikor vagy ő jön az én munkahelyemre (vendéglátás), vagy én az övére (egy boltban dolgozik). Baromira bejön a nő, szép és kedves is, nekem kb álomnő. Ismerősöm egy ideje facebookon, születésnapján írtam neki amit kedvesen megköszönt. Ma raktam ki sok idő után új profilképet, amit pár óra után belájkolt.

Nem akarok előrerohanni, hogy biztos szeretne valamit, de szimpatikusnak tarthat, igaz?

Nőként szoktatok lájkolni férfiakat? Abban az esetben persze ha mindketten szinglik vagytok, ahogy én is és a nő is.

Bármilyen gyerekesen hangzik, nem tinik vagyunk hanem húszas éveink végén járunk.

tegnap 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Csak ha minimum szimpatikus az illető. Ha nem beszéltünk sokat, akkor részemről jelenthet ez érdeklődést. Mert akikkel sokat dumálunk, ott nem feltétlenül, lehet, csak haverilag kedvelem. De ez én vagyok, mások lehet lájkolgatnak random bárkit.
tegnap 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Rá kéne írni, vagy ha taliztok nem mamlaszkodni hanem randira hívni.
tegnap 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
79%
Szoktam lájkolni. Többnyire semmit sem jelent azon kívül, hogy jó ismerősöm, vagy jó a fotó, ilyesmi.
tegnap 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Nem igazán jelent semmit.
tegnap 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!