Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Apu főnöke lejött hozzánk pár hete, azóta bejelölt és az összes képemet elkezdte belájkolgatni. Ha telefonon beszélnek és meghallja, hogy én is ott vagyok egyből hangnemet változtat, felesége és gyerekei is vannak. Megnéztem a felesége képeit neki egyáltalán nem lájkol,illetve apunak se, a tesójának se, akikkel közelebbi kapcsolatban áll, illetve nincs elrejtve, hogy ne lehessen látni, hogy kinek lájkolgat (bocsi, nem tudom, hogy ezt konkrétan hogy hívják, nem vagyok nagy facebookos. Kíváncsiságból kitettem egy képet magamról, amit szintén lájkolt az elsők között. Szerintetek ez most mit jelenthet? Hiszen egy nagyon aranyos, kedves emberről van szó,sem én sem apu nem gondolná, hogy ő ez a megcsalós fajta lenne. Illetve két gyerek és egy feleség mellett nem gondolnám, hogy ne lennének boldogok, legalábbis a külvilág felé ezt mutatják.tegnap 19:55
11/12 anonim válasza:
Szóval lefeküdhetsz vele, nem okozol senkinek se kárt
12/12 anonim válasza:
Na vajon mit akarhat... 🙄😄 Gáz a pali, de te is hogy ilyenekkel foglalkozol. Családos emberre nem megyünk rá! Írtad, hogy sosem tennéd, de azért csak jólesik a gondolat, hogy bejössz neki és itt pörögsz rajta. Egyáltalán nem biztos amúgy, hogy valamit ténylegesen is kezdene veled, de ha van egy kis gerinced, akkor ennek véletlenül sem engedsz teret. Már csak azért sem, mert apád főnöke. 28 évesen nem akarom elhinni, hogy nincs más pasi a környezetedben, aki érdekes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!