Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha három év után is zavarba vagy kellemetlenül érzem magam az egyik kollégám közelében, az jelentheti azt, hogy jelentek meg érzések bennem?
Figyelt kérdés
tegnap 19:56
3/12 A kérdező kommentje:
Nem szorongok. Lazán beszélek, semmi nem látszik rajtam. Olyan érzés mintha nem tudnám megszokni őt úgy mint a többi embert. Amikor kell vele beszélni mindig elkap egy kicsi enyhe gyomorideg. Hamar túl lendülök rajta. De ez igy hogy 3 éve egy légtérben vagyunk nem kellene probléma legyen... sőt, nem is kellene létezzen ilyesmi ennyi idő után.
tegnap 20:30
4/12 anonim válasza:
Nekem ez akkor van, amikor tudat alatt erzem, hogy valakivel nem jonnek ki egyaltalan.
5/12 A kérdező kommentje:
De egyben ilyen furcsa jo erzesed is van kozben?
tegnap 20:46
6/12 anonim válasza:
Gondolom, izgulsz, amikor vele kell kommunikálnod, hiszen tudat alatt nagyon bejön,így aztán feszengsz a jelenlétében...
7/12 anonim válasza:
Nem, nekem ez abszolut rossz erzes.
Nem vonzodom azokhoz, akikkel emberileg nem jovok ki, hiaba neznek ki jol ☺️
8/12 anonim válasza:
Én sem igazán értem, hogy hogy nem tudod azt, hogy mit érzel...
Csókot, szexet el tudsz vele képzelni? Ha igen, akkor bejön neked. Ha nem, akkor inkább csak zavar valamiért téged.
9/12 anonim válasza:
Nő vagy?
Velem ilyen akkor van ha
1) van benne valami totál unszimpatikus, irritáló
2) bejövök neki és ezt valahonnan tudom/érzem és ez a tudat felkelt bennem egy vonzalmat felé, miközben az egésznek nem lenne szabad így lennie
10/12 A kérdező kommentje:
#9, ugy erzem ha belegondolok a masodik.
ma 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!