Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelentheti azt, hogy kavarnak titokban, ha folyton likeolja?
A pasinak, aki csapja nekem a szelet, rengeteg nő van a facebookján, tudom ez tök normális, csak annyi, hogy nagy szexmániás pasas stb es jó is a szexben (kipróbáltam)
Nos, a kérdésem az, hogy látom akármit tesz ki több nő (konstansul 3-4 likeolja) ezek közül szinte mind kapcsolatban van, de az érdekesség az, hogy ezek a nők nem likeolják a férjeik/párjaik profilfotóját, abszolút semmit amit megosztanak, sőt közös fotóikat sem, de ennek a pasinak mindent, akármit rak ki, ha egy tehénfost a mezőn, vagy egy fűszálat azt is.
Nem tudom mi visz rá nőket, hogy egy adott pasinál mindent likeoljanak pedig se nem extra érdekes, se nem humoros…. es amúgy senki másnál nem likeolnak semmit.
Csak kiváncsi vagyok, ennyi.
Ha valaki ehhez érdemben hozzá tudna szólni, megköszönném, kioktatás nem kell “ ha nem bízolbenne miértvagyvele”, “ ha nemvagy vele, miert érdekel”, “miközöd hozzá” stb
Igen, de nem ez volt a kérdés.
Van egy kivancsiságom, amihez jogom van es amit itt jogom van megtárgyalni, olyan aspektusát a dolgoknak amelyik engem érdekel. Nem ami mások számára érdekes.
A kérdésem kimondottan a likeokra vonatkozik, nem arra, hogy ki miert szingli es biztos félrejár e vagy nem.
"A kérdésem kimondottan a likeokra vonatkozik, nem arra, hogy ki miert szingli es biztos félrejár e vagy nem."
≠
"Jelentheti azt, hogy kavarnak titokban, ha folyton likeolja?"
Ha majd nem leszel ellentmondásos akkor majd tudunk minél hasznosabb válaszokat adni.
Döntsd el, hogy mi a kérdés!
Kérdező! Válasz: igen, egyértelműen van közöttük valami. Ne gondold, hogy te különb vagy a többi nőnél és különlegesebb. Csak egy ingyen lyuk voltál te is és beállított a sorba a többi közé. Szóval ezt bebuktad. Felpróbált téged is, ahogy a többi nőt is, akik mind folyton lájkolgatják és úgy vannak ahogy te. Nem csak te nézed ám a nőket, azok is néznek téged is és ilyenre gondolhatnak és még rosszabbra is. Fogd már fel hogy egy vagy a sok közül. Még voltál neki és már nem is vagy olyan érdekes.
A kommunikációd meg minősíthetetlen. Nem is értem hogy miért csak egy kósza numerára vagy jó. 😄
Zavar mi? Akkor tipli kislány 😉😃
Ja, te értfogyi 9 es, mert én házasodni akartam igaz? Te tudod aztán!
Evegre, ha szingli nő vagyok én (szerinted) csak komoly kapcsolatban gondolkozhatok, es ha megbasz egy pasi akkor én “bebuktam”
Mi a francot buktam be?
Honnan tudod hogy en mit akarok?
Miert vagy biztos hogy nem arra vágyok h jól megdugjon es utána hagyjon békém?
Enyje ezt hogy bebuktam es most tudtam meg!
Es azt is hogy ingyen mentem el!
Ezt is tőled tudtam meg!
Mohásagyú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!