Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelentheti azt, hogy kavarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelentheti azt, hogy kavarnak titokban, ha folyton likeolja?

Figyelt kérdés

A pasinak, aki csapja nekem a szelet, rengeteg nő van a facebookján, tudom ez tök normális, csak annyi, hogy nagy szexmániás pasas stb es jó is a szexben (kipróbáltam)

Nos, a kérdésem az, hogy látom akármit tesz ki több nő (konstansul 3-4 likeolja) ezek közül szinte mind kapcsolatban van, de az érdekesség az, hogy ezek a nők nem likeolják a férjeik/párjaik profilfotóját, abszolút semmit amit megosztanak, sőt közös fotóikat sem, de ennek a pasinak mindent, akármit rak ki, ha egy tehénfost a mezőn, vagy egy fűszálat azt is.

Nem tudom mi visz rá nőket, hogy egy adott pasinál mindent likeoljanak pedig se nem extra érdekes, se nem humoros…. es amúgy senki másnál nem likeolnak semmit.

Csak kiváncsi vagyok, ennyi.

Ha valaki ehhez érdemben hozzá tudna szólni, megköszönném, kioktatás nem kell “ ha nem bízolbenne miértvagyvele”, “ ha nemvagy vele, miert érdekel”, “miközöd hozzá” stb

okt. 23. 16:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%

Ez volt a kérdés, GYK Királylány: Jelentheti azt, hogy kavarnak titokban, ha folyton likeolja?

Hát, titokban biztos nem, mert akkor nem látnád. :'D Hogy amúgy meg mit jelent azt szerintem ne tőlünk kérdezd meg. De egyet elmondok: neked legyen mindegy, mert úgyse az eszedért szeret.

okt. 23. 20:07
 22/23 A kérdező kommentje:
Nem, én a nő szempontjából kérdeztem, hogy mi visz erre rá egy nőt ilyen viselkedésre, ez volt a lényeg, de látom te acsarkodni akarsz es fennakadni szavakon, vedd úgy hogy nem neked szól a kérdés!
okt. 23. 20:23
 23/23 anonim ***** válasza:
83%
Jelentve vagy!
okt. 23. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!