Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél többségében pasikról derül ki, hogy 30-40 évesen még a szüleinél lakik, a nők többsége ennyi idős korára már lelép otthonról?
Figyelt kérdés
tegnap 15:24
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
14 szavazat
1/5 anonim válasza:
A 30-40 éves pasik többsége sem lakik a szüleinél, csak valószínűleg nem velük lesz tele a társkereső.
2/5 anonim válasza:
Én szerintem nem azzal van a baj, ha otthon lakik, hanem ha nem akar elköltözni, amikor szóba jön egy csaj, lány, nő... A vicc, hogy van olyan, akinek csaja is lett, hogy tudva lett róla, hogy szüleivel lakik 30 körül, de el nem akar költözni. Wtf? 😁
A másik mikor a csaj költözik a férfi szüleihez, mondván, hogy átmeneti lesz, de végül még évekig is itt vannak, miközben a csajnak így már nem jó, de a párja ragaszkodik hozzá, hogy ott maradjanak... Na inkább az ilyen a gáz...
3/5 anonim válasza:
Egyik nemből sem a top emberek élnek otthon ebben a korukban. A többség már házas vagy a párjával, más meg egyedül. Aki a szüleivel, az a kisebbség.
4/5 anonim válasza:
24 éves korom óta nem lakom otthon a szüleimnél és előtte is 21-22 évesen külföldön voltam egy évet, kb két évre költöztem haza, amikor hazajöttem, utána albérletbe mentem, majd sajátba. Egyébként férfiból sem ismerek sokat, aki ilyen idősen még otthon lakna, illetve akiket igen, ők akkor sem lennének potenciális partnerek, ha egyedül élnének, egyéb okokból.
5/5 anonim válasza:
Egy nő könnyebben talál magának pasit; egy nőt könnyebb belevinni a dolgokba; több nő érdekvezérelt. Röviden: a nőknek minden tekintetben jobb esélyük van az életben e tekintetben. Kérdés, hogy mennyire tudják ezt értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!