Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj a társkeresőkkel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a társkeresőkkel? Miért nem lehet az esetek többségében ott ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én pasi vagyok,már közel 3 éve használom kisebb nagyobb megszakításokkal a társkeresőket.

Itt is olvasom hogy nem egy pasi szexre megy,de speciel én egyszer sem hozom szóba a szexet és nem is beszélek bunkó módjára a csajokkal.

Régebben kicsit jobb volt,mostanában pocsék lett úgy érzem a hozzáállás.

Sok csaj kizárólag az Instagram oldalát reklámozza. Jó páran csak unalomból vannak ilyen oldalon,sokan pedig unalmasak és alig lehet velük beszélgetni.

Ilyenkor szokták mondani,hogy egy nőre jut 10-15 pasi ilyen oldalakon,de jó pár lánnyal beszélgettem 3 év alatt,akik rendszeresen visszajártak és senki sem volt elég jó nekik. Kapcsolati státuszuk azóta is egyedülálló Facebookon.

Olyan mintha akarnának is kapcsolatot meg nem is.

Szerintem ha valaki szimpatikus,akkor megér egy próbát elmenni randizni a másikkal,de engem is leráztak nem egyszer azzal a kifogással,hogy "most rengeteg dolgom van,de majd valamikor találkozunk" Aztán semmi sem lett belőle.

2022. febr. 12. 11:33
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
84%
Végtelen egyszerű a képlet. A fennlevő profilok fele inaktív, 40%a csak szórakozni megy fel/alkalmatlan bàrmi hosszútàvúra, a maradék 10% meg valóban keres tàrsat és meg is talàlja.
2022. febr. 12. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Nincs semmi baj a társkeresőkkel. Nem nézel ki elég jól, ennyi. A társkereső mindig is a jóképű vagyis inkább a fotogén és jóképű pasik játszótere volt.

Próbálkozz élőben, nem egy olyan embert ismerek, akiknek élőben nagyon sok sikerük van, online meg semmi.

2022. febr. 12. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Úgy a legjobb ha élőben ismersz meg valakit, mindenféle érdek és szándék nélkül, még csak nem is ismerkedési célzattal. A társkereső egy unaloműző, válogató. Kirakod magad és reklámozod, hogy eladható vagy. Mint egy terméket kiteszed magad, termékleírással. Az emberek 80%-a az oldalon szeretet és figyeleméhes, jobban szeretne párt, mint amennyire szereti és elfogadja saját magát. A maradék 20% pedig ezt kihasználja. Majdcsak olyan ritka, mint a fehér holló hogy a online társkeresésből kisül valami jó. A szerelem/kedvelés/szimpátia amúgy is egy folyamat, amihez megfelelő idő kell és hely. Attól hogy türelmetlenül húzogatsz jobbra balra, nem találod meg a megfelelőt, a gyorsismertségek könnyen jönnek, könnyen mennek, nincs súlya hogy letiltanak, kitörölnek, egy hónap múlva visszajönnek és eljátszák ugyanezt.
2022. febr. 12. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Mert a ronda nők is a szőke herceg után vagyakoznak.Legalabbis én ezt látom. Barátnőm is csúnya, de válogat.... Aki ír neki aznem tetszik,a jobb képű csávók ugye még maxmeghuzni akarják. Ennyi.
2022. febr. 12. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Mert a kelendő, normális emberekre még mindig többségében élőben “csapnak le”.
2022. febr. 12. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Az, hogy ki a "normális ember", senkinek nincs a homlokára írva.
2022. febr. 12. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Azért vannak rá jelek, amikből lehet rá következtetni.
2022. febr. 12. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Meg a külső ugye nagyon számít. Persze mindig azt fogják hazudni h nem nem fontos. Dr ku. Rvara fontos.
2022. febr. 12. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Nincs velük semmi baj. Én netes társkeresőn ismertem meg a házastársam. Csak 6 hónapot voltam fent. Ő 2 hete volt regisztrálva mikor megismerkedtünk.

Azért azon el kéne gondolkodnod, hogy miért nem jött össze 3 év alatt. Valamit baromi rosszul csinálsz...

2022. febr. 25. 01:50
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
Sokan csupan az önbizalmuk növelésére használják. Egy sikertelen ember aki nem tudott letenni semmit az asztalra megis miből szerezne önbizalmat? Az,hogy van napi 5-10 ember akinek tetszik vagy ráír már pont elég,hogy ellensúlyozza a sikertelenségeit a magánéletben.
2022. febr. 25. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!