Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőkön mi alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőkön mi alapján döntöd el, hogy ki a "nem" kategória?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el használni a Tindert, és van egy logikám, kíváncsi lennék ki mi alapján dönt, hogy ki igen, ki nem.

Mivel fiú vagyok, én a lányokról tudok nyilatkozni, de természetesen kíváncsi lennék lányok válaszaira is.

Nálam például a csak angolul írt bemutatkozás szinte biztos, hogy x (értem, beszélem, de nem - ezt hosszú lenne kifejteni)

A fürdőruhás, mellkirakós lányok is kizárva. Ez esetben nem vagyok biztos a logikám helyességében, de azt gondolom, hogy mást nem tud "adni", csak a testével próbál párt találni, meg azt feltételezem róla, hogy csak önbizalomnövelés céljából van fent.

(más kérdés ha csak alkalmi partnert keres, arra tökéletes)

Illetve szinte biztos hogy férfi társaim jelentős része jobbra húzza, így túl nagy a versengés is. Ha a lány esetleg komolyan gondolja, szerintem online ismeretlenül elég nehéz kitűnni a többiek közül, úgyhogy nem is próbálkozok.

Végül én egy 10-es skálás reálisan 6-osra, esetleg 7-esre értékelem önmagamat, tehát átlagos vagyok.

Ezért amelyik lány 10/8 vagy afelett van az én mércémmel, bármennyire is szimpatikus, "nem" mivel úgyis megkaphat egy jobb adottságokkal rendelkező férfit, és itt elsősorban a külső dönt, ezért mindenképp esélytelennek tartom.

2022. jan. 11. 20:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
71%
Nem akarlak elszomorítani, de Tinderen (és hasonló appokon), ha nem vagy férfiként 9-10, akkor még egy 5-ös is offolni fog. Amit leírtál az amúgy oké, valóságban ez lenne a normális. Neked is vannak feltételeid a másikkal szemben, neki is vannak, aztán ha ezek passzolnak akkor ott lehet valami. Tinderen viszont ezek a feltételek nem fognak egymással találkozni.
2022. jan. 11. 20:30
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem:

- nem vállalja az arcát

- természetellenes kinézet

- luxus életmód

- magamutogatás

- helyesírási hibák

- dohányzás

- képeken iszik

- csak emojikban kommunikál

- a bemutatkozásban csak másokat szid, azt sorolja, hogy kit nem keres, stb.

2022. jan. 11. 20:50
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
A tinderen a női profilok 80%-a vagy pasi vagy valami script bot. Sok évig használtam én is. Bár nem ez volta kérdés, de egyébként élethelyzetben ismerkedni sokkal könnyebb. Csak az a kérdés, hogy jókor, jó helyen indítasz-e.
2022. jan. 11. 20:55
 4/23 A kérdező kommentje:

1-es

Nem értek veled egyet, és nem is ezt tapasztalom.

Vannak hozzám hasonló gondolkozású lányok is, akiknek nem minden a külső.

Illetve a 9-10-es palik nem fognak náluk csúnyább lányokat keresni, mivel megkapják a 10/10-eseket is, ergo a 10/7-es lány sikertelen lesz ha felülreprezentálja magát.

Nyilván ehhez kell a mell meg a bikinis kép, hogy kicsit több érdeklődő legyen, de a siker nem garantált, sőt...

Ha egy nő csak szexelni akar akkor meg 10/2-esként is fog , ahhoz nem kell tudomány.

2022. jan. 11. 20:57
 5/23 anonim válasza:
47%
Ha dagadt csaj
2022. jan. 11. 21:07
 6/23 anonim válasza:
67%
Ha olyan hülye, mint az 5-ös. Utálom a hülyéket.
2022. jan. 11. 21:10
 7/23 anonim ***** válasza:
74%

#4: "Vannak hozzám hasonló gondolkozású lányok is, akiknek nem minden a külső." - Csak nem ezeken az appokon, ahol egy darab hús vagy a piacon. Amíg az ilyen appokon 1-1 nőre legalább 4 férfi, de van hogy 10-20 is jut, addig egy átlagos nő sokkal jobb esélyekkel indul egy átlagos férfival szemben.

Valóságban sokkal kiegyensúlyozottabb a helyzet és ott legalább a megjelenésed mellett egy csomó más dolog is van amivel labdába rughatsz.

Felőlem próbálkozhatsz ezekkel az appokkal, de sokat láttam már és rengeteg férfi véleményét / tapasztalatát olvastam már, szóval egy valóságot egész jól lefedő, szilárd véleményem van ezekről a szarokról. Személyesen sokkal hamarabb találnál párt.

2022. jan. 11. 21:12
 8/23 anonim válasza:
71%
Miért baj az, ha nem jönnek be a dagadt lányok valakinek? Miért kell lehülyézni?
2022. jan. 11. 21:20
 9/23 anonim ***** válasza:
75%

Amiért el kell, hogy fogadd az LMBTQ személyeket is, a szivárvány családokat, szimpatizálni kell a BLM mozgalommal. Különben egy középkorban élő iskolázatlan tapló vagy, aki rasszista és kirekesztő és nem mellesleg oltás ellenes.

2022. jan. 11. 21:27
 10/23 anonim válasza:
65%
Szimpatizálok es elfogadom a fent említett csoportokat, de párkeresés céljából nem opció a dagadt lány.
2022. jan. 11. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!