Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőkön mi alapján döntöd el, hogy ki a "nem" kategória?
Nemrég kezdtem el használni a Tindert, és van egy logikám, kíváncsi lennék ki mi alapján dönt, hogy ki igen, ki nem.
Mivel fiú vagyok, én a lányokról tudok nyilatkozni, de természetesen kíváncsi lennék lányok válaszaira is.
Nálam például a csak angolul írt bemutatkozás szinte biztos, hogy x (értem, beszélem, de nem - ezt hosszú lenne kifejteni)
A fürdőruhás, mellkirakós lányok is kizárva. Ez esetben nem vagyok biztos a logikám helyességében, de azt gondolom, hogy mást nem tud "adni", csak a testével próbál párt találni, meg azt feltételezem róla, hogy csak önbizalomnövelés céljából van fent.
(más kérdés ha csak alkalmi partnert keres, arra tökéletes)
Illetve szinte biztos hogy férfi társaim jelentős része jobbra húzza, így túl nagy a versengés is. Ha a lány esetleg komolyan gondolja, szerintem online ismeretlenül elég nehéz kitűnni a többiek közül, úgyhogy nem is próbálkozok.
Végül én egy 10-es skálás reálisan 6-osra, esetleg 7-esre értékelem önmagamat, tehát átlagos vagyok.
Ezért amelyik lány 10/8 vagy afelett van az én mércémmel, bármennyire is szimpatikus, "nem" mivel úgyis megkaphat egy jobb adottságokkal rendelkező férfit, és itt elsősorban a külső dönt, ezért mindenképp esélytelennek tartom.
1-es
Szerintem találkozhatnak ezek a feltételek!
"NEM kategória"
- férfi (mert nőt keresek)
- 24 alattiak, vagy 36 felettiek (24 alatt túl fiatal, 36 feletti nők iránt pedig nem hiszem, hogy kialakulna bennem szerelmi érzés.)
- tőlem 120 km távolságra élő még határeset, de külföldön élő semmiképpen
- aki laza kapcsolatot akar hosszú távú helyett
- aki csak beszélgetni akar unalomból és nem társat keres
- nem rendes profilkép (filterek, nem kamerába nézés, nincs arckép)
- kacsaszáj, természetellenes pózolás, bikinis képek (szerintem nem komoly)
- nem beszél magyarul, vagy angolul (mégis hogy szeretnénk egymásba egy lánnyal, ha nem értem, amit mond?)
- gyereke van (legalábbis addig, amíg nincs saját gyerekem, mindig zavarni fog)
- nem akar gyereket (én jobb apa akarok lenni mint apám), habár ehhez még tudok alkalmazkodni, ha tényleg szeretjük egymást.
- nincs kitöltve rendesen az adatlapja
- elvárja az anyagiasságot, pl kocsi, saját ház (nem lehet jogosítványom, amúgy is ingyen közlekedek vagy olcsón, házat intézni az állapotommal igencsak nehéz)
- elvárja, hogy magas legyek (elégedett vagyok a 175cm magasságommal)
- elvárja, hogy ne legyenek mentális problémáim
- aki nem ír vissza
- aki letilt
- aki megaláz engem
- aki nem fogad el engem olyannak, amilyen vagyok
- aki hazudik
- aki hiteget és nem tartja be az ígéretét
- akinek kilóg az orra ha maszkot visel (trauma kötődik ehhez számomra)
32/F
Nő vagyok, nem a férfire, ha (mondjuk a Tindert sose használtam, de más tarskeresőn 2x volt nagyon jó "beletrafálás)
- láthatóan pózolós kép (autóval, vmi "menő" látványosságnál, strand, piával, cigivel pl)
- faarc
- sokkal fiatalabb
- nem tud helyesen írni
- próbál menő szöveget lenyomni
Kb. Ezek.
Már érintették, de leírom én is:
<24 vagy >32 éves
Túl messze lakik
Van gyereke
Nincs kép/nem látszik normálisan rajta (pl. telefonnal kitakart, napszemüveg stb.)
Kövér (csak portréképek vannak)
Csúnya (sorry, de ez relatív)
Sok tetkó, piercing, lila haj
Szoláriummal pózol (gyakori)
Bamba fej
Hiányos fogsor
Cigi/sok pia (egy pohár bor/koktél még OK)
Állatot puszilgat
Nincs magyar szöveg (beszélek angolul, de ezt hosszú kifejteni), külföldi (macera)
bármilyen kocsival pózol (jellemzően valami 1000 éves ronccsal)
a leírásban flegma vagy litániát zeng arról, hogy kiket NEM keres
fehérneműs kép (fürdőruha OK, ha tenger/medence is van, de szobában gáz)
kacsaszáj, rajzolt körív szemöldök, hegyes műköröm
egyértelmű kamuprofil
nem nő
Meglepő módon ezeket az alap dolgokat a nők kb. 10%-a ugrotta meg. Ha a diplomát is írnám, akkor kb. 5% lenne az arány...
És a fentebbiek még csak a "nem rögtön balra" kategória, hol vagyunk attól, hogy intellektuális és külső elvárások is legyenek. Aztán ha még egzisztenciális szempontok is lennének, akkor <0,1% lenne az arány...
33F
igazából ha kövér, vagy ronda..
Azok a kiírások semmit se érnek, hetente pár randit le kell tudni. A legtöbbnél akár pár perc után indulok haza, így nem vesz el sok időt az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!