Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az online társkeresők elterjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az online társkeresők elterjedése mennyire felelős az incelek helyzetéért?

Figyelt kérdés

Mert ugye az élőben ismerkedésnél egy nem olyan jól kinézetű férfinak is lehet esélye egy nőnél, pl. azzal, hogy egy spontán beszélgetéssel jó benyomást kelt.

De viszont az online társkeresőkön nagyon sokan vannak fent, ahol egy nem olyan vonzó nő is akár naponta 10 levelet kap 10 különböző férfitól. És mivel nincs ideje, és egy idő után kedve mindre válaszolni, így ránéz a pasas fényképére és úgy dönt arról, hogy az illető férfi egyáltalán szóba jöhet-e nála. Így a számára legjóképűbb férfit fogja választani a jelentkezők közül (tisztelet a kivételnek!). Ami miatt a nők nem vonhatók felelősségre, mivel a férfiak bombázzák őket levelekkel..

Ebből adódóan a nem túl jóképű férfiak esélye minimálissá válik az online társkeresőkön.

Mit gondoltok erről?

2022. febr. 1. 18:58
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
23%

egyetértek, aki online társkeresőző nőknek felborul a realitásérzéke

és ha nem is jön össze onnan (főleg tartós kapcsolat) az eltorzult igény megmarad

2022. febr. 1. 19:01
 2/32 anonim ***** válasza:
5%
aki = az
2022. febr. 1. 19:02
 3/32 anonim ***** válasza:
82%

Semennyire. Mindig is voltak agglegények, csak akkor úgy hívtuk, nem incelnek.

Ugyanígy nemcsak a legjobb csajoknak nem kellettek, hanem senkinek se. Nincs új a nap alatt. Ilyenek mindig voltak és mindig lesznek.

És amivel mindig szerettek jönni, hogy bezzeg a ronda és kövér nőket persze elveszik, sokszor valamivel jobbak is mint ők maguk, igen, ilyen is volt és lesz is, mivel a pasiknak kényelmes a házasság vagy együttélés, nem a nőknek. A pasik a kiszolgálásért simán megnősülnek, akár csúnya nőt is elvesznek, míg a minimum átlagos és a szép nőknek ez a cselédszerep nem pálya. Inkább egyedül, ha már nem ad hozzá semmit az életéhez egy pasi, legalább el ne vegyen belőle.

2022. febr. 1. 19:12
 4/32 anonim ***** válasza:
63%
Ismerkedj élőben.
2022. febr. 1. 19:14
 5/32 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem tilos kimenni a valóságba és ott ismerkedni. Egyik páromat se a netről “szedtem össze”.
2022. febr. 1. 19:20
 6/32 anonim ***** válasza:
87%

Valóban élőben könnyebb, éd ami a legjobb, hogy természetesebb ismerkedni, pl 2 volt barátnőm is mondta, hogy Tinderen a képeim alapján nem húztak volna jobbra, úgyhogy még szerencse, hogy élőben próbálkoztam be náluk 😃.

(Nem nézek ki rosszul, csak nem vagyok fotogén, és azt sem szeretem ha fotóznak)

2022. febr. 1. 19:30
 7/32 anonim ***** válasza:
21%

Nem incel megjelöléssel tettem volna fel ezt a kérdést, hanem általánosságban. Szerintem (mondom ezt én is az út poros oldaláról), a ronda faszik lemorzsolódásában nagy szerepe van. Azért azt tudni kell, hogy nők és faszik is egyszerre többel kavarnak manapság (jóképű barátaim miatt ezt tényként tudom állítani), na mármost online óriási piacot tudnak lefedni egyetlen ujjmozdulattal, ráadásul ki tudják választani a legjobbakat + elég nagy a "keresztbe kúrás". Így az nem nagyon fordul elő, hogy egy jó csaj/faszi üresjáraton van, mindig van valaki de inkább valakik. Ráadásul rondább nők is elég kapósak online, míg, ha csak az élő opció lenne (pl. már csak a fizikai korlátok miatt azaz 2 egymásnak tetsző embernek egy helyen egy időben kellene lennie) a csúnya nők is igencsak magukra maradnának, ami miatt könnyebben mondanának igent egy ronda faszinak, mert nem lenne más.

Ronda nők nevében nem akarok nyilatkozni, de 1-1 extrém példát leszámítva még itt sem igazán hallottam nőket panaszkodni, hogy ne lenne jelentkező rohadásig minden fronton, max. egyik se elég jó, de az akkor sem egyenlő a nullával. Ronda faszik esetében szó szerint nullához közelít a találat élőben/Tinderen...

2022. febr. 1. 19:33
 8/32 anonim ***** válasza:
85%
A nem olyan jól kinéző férfiaknak is van párjuk.
2022. febr. 1. 19:53
 9/32 anonim ***** válasza:
73%

Inkább úgy mindenkire kivetítve egy probléma némelyik, ahol már maga az oldal is rossz céllal lett létrehozva pl. házasoknak félreqrásra, olyat ahol csak a pénzesek lesznek, aberrált fétisek rajongói klubok stb.

Fellőtte az igényeket mindkét oldalon, sok a kihasználás, a szerelmet kiárusították, ócska termék lett. Persze a többi érzéssel is ezt csinálták, ez a gyönyörű kapitalista világ alapja, ami csak azért működik, mert nincs alternatívája, a kommunizmus még rosszabb, a nemzetiszocializmus pedig túl sok őrült egyéb nézethez kötötte magát, pedig - ironikus módon - csak gazdaságilag nem teljesített rosszul. Társadalmi kérdésekben, szabadságjogokban stb. már annál inkább.

A liberalizmus, "modern baloldal" is bukásra van ítélve, mert az anarchiát dicsőíti. Az sem működik sokáig.

A "zinsta" és a fészbúk többet ártottak amúgy a szerelmi, kapcsolati területnek. Mindkettő az állandó keménykedést, magamutogatást, nagyzolást, egoizmust erősíti. Le se szarják egymást az emberek abban a világban, csak minden legyen külsőre tökéletes, mert akkor több lesz a lájk meg nagyobb a régiós hírnév.

2022. febr. 1. 19:58
 10/32 anonim ***** válasza:
24%
Sajnos igazad van :/
2022. febr. 1. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!