Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a felelős azért, hogy mára már nem izgatnak a nők, nem akarok puncsolni nekik, meg játszani hogy mekkora alfa vagyok értelmetlenül?
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 19:05
1/18 anonim válasza:
Az egész világ, de legfőképpen a nők. Te maga vagy a tokely.
3/18 anonim válasza:
Te. Egy igazi FÉRFI nem kell megjátssza magát. Ránézel, és egyből leveszed, hogy hol a helyed.
4/18 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok vele én is. Nekem sincs semmi kedvem megjátszani a laza, nagydumás, vagánykodó, egoista, pénzszóró, macsós rosszfiút, miközben egyáltalán nem vagyok ilyen. Mindezt azért, mert hátha összeszedek valami senkiházi proli pitsát, aki legfeljebb annyit tud felmutatni, hogy külsőre megüt egy gyenge középszintet.
5/18 anonim válasza:
Mi az, hogy felelős? Ezért felelősséget kell vállalnia valakinek?
Btw, ki a fenét érdekli, hogy te ilyen vagy
6/18 anonim válasza:
Hú pedig olyan nehéz rosszfiút találni!
Nekem az álmom egy olyan pasi, aki képes olyan ocsmányságokat csinálni, mint pl.elviszi a kutyáját este 8 után a lakásától 502 méterre sétáltatni!
7/18 anonim válasza:
Orbán Viktor, a társadalom, a NER, Lionel Messi, Lewis Hamilton, Puzsér Róbert. Remélem őrülsz.
8/18 anonim válasza:
4es, ha te így tettél, akkor meg is érdemeled a sorsod.
10/18 anonim válasza:
te? Gondolom? Bár felelőst inkább tragédiák után keresünk, ez meg szerintem nem tragédia egyáltalán, csak a te személyes döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!