Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy jól karbantartott 40-es nő jön a munkahelyetekre és nincs felelős beosztásban, vannak gyerekei is, nem komoly kapcsolat céljából mikor nyomultok rá jobban, ha azt mondja hogy házas, elvált vagy özvegy?
Volt hasonló helyzet, nagyon vonzó 40-es nővel, kiderítettem van férje is, gyerekei is, a nő hajlott volna a dologra, de hol én visszakoztam, hol ő.
Igen, valószínű a férj, mint visszatartó erő működött.
Évtizedes házasságról volt szó, valószínű egymás légmozgását is utálták már, de voltak buktatói a helyzetnek rendesen.
Férfi vagyok. Egy jól karbantartott 40-es nőre bármikor és bárhol rámegyek, KIVÉVE, a melóhelyen, ha ő is ott dolgozik, azaz kolléga.
ALAP, hogy kollégával nem kezdünk!
Én inkább csak akkor nem kezdenék vele ha férjnél van nekem az vissza tartó erő.
F
4- es vagyok
Igen az elvált vagy özvegy.
F
"5/6 A kérdező kommentje:
tehát ha sokaknál a férj visszatartó erő, akkor az elvált vagy az özvegy a szimpatikusabb?"
Az amatőröknél!
A férjes a legjobb!
Nem kell eltartani, nem akar gyereket, esküvőt, odaköltözést. Nem lóg folyton a nyakamon.
A férjes, félrekefélő nők számomra értéktelenek. Ha én egy számomra értéktelen nővel leállnék, akkor azzal meg csak magamat minősíteném. Amatőrkém...
Gondolom nálad az önbecsülés lece a nyírt pázsit szintjén mozog.
Ha meg már férj, és a léc is alacsonyan van, akkor meg ott csap be a krach, amikor a férj kitépi a májad. Igazából egy szavad sem lehet, viszont a nőt nem kell eltartani, nem akar gyereket, esküvőt, odaköltözést...ja, és nem lóg folyamatosan a nyakadon.
Tudom, te nagy májer vagy, sosem buknál le, és minden 40-es topmodell külsejű férjes nő téged akar. Óóó, most mennyien irigyelnek téged!
8.-nak.
Mekkora tisztességes, becsületes, gerinces, "jó ember" vagy.
És mire mész vele? Mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!