Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális, pszichés és testi zavaroktól mentes érett, felelős, elköteleződésre vágyó 40 körüli férfit találni?
Hát ugyanezt kérdezik a férfiak is, csak ők hasonló tulajdonságú nőket keresik.
Én tudom hogy hol a hiba! Lehet találni ilyen férfiakat, csak ők nem néznek ki jól. Szóval tedd azt is hozzá plusszban, hogy jól is nézzenek ki, és csak téged szeressenek.
Na így már tényleg nehezebb a dolog! :) Főleg, ha te sem nézel ki valami jól.
Ugyan ilyenbe nem botlottál 20-30 közötti nőben esetleg? :D
33/f
Igaz,olyan rendelkezik ily3n tulajdonsaggal aki nehezen jut nohoz,az akar nagyon baratnot,meg úgy áll hozzá. Amugy minek akarsz gyereket egy negyvenes pasitol?
Annak már minek?
40-re már szerintem mindenki tele lesz pszichés sérülésekkel, sérelmekkel, lelki törésekkel és hát jó esetben szép emlékekkel is, férfi-nő egyaránt.
Tiszta lappal csak az újszülött rendelkezik, amint kilépünk az életbe mindenféle történik velünk ami beépül azonnal a személyiségünkbe és meghatározza a további sorsunkat.
"Aki megtalálta már a másik felét és tényleg boldog párkapcsolatban él, adna tippeket, hogy neki hogy sikerült?"
Ebben semmi misztikum nincs, addig kell ismerkedni, amíg össze nem jön.
Az adott kondíciókkal rendelkező férfiak igencsak kapósak, úgyhogy szerintem kizárt, hogy szabadon, függetlenül, gyerek nélkül szaladgáljanak 40 évesen családra várva. Aki ebben a korban meg agglegény, az általában tudatosan választja ezt az olykor nőcsábász életformát.
Szerintem vagy adj alább az elképzeléseidből,vagy egyedül maradsz. Gyermektelen és fügvetlen párt azért nem 40 körül szokott találni az ember lánya, hanem huszonévesen, max 30 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!