Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális, pszichés és testi zavaroktól mentes érett, felelős, elköteleződésre vágyó 40 körüli férfit találni?
Itt vagyok, de csak akkor ha szeretnél még közös gyermeket!
Különben nem te vagy akit keresek :)
Annyi mindent felsoroltál, hogy így lista alapján felesleges elindulnod keresgélni....
ne egy bevásárlólista alapján keresgélj.
a legtöbb ember ismerkedésnél csupa szépet és jót állít magáról, hogy ez mind igaz e az idővel derül csak ki, és , hogy valaki fixen mit szeretne az majd összeköltözés után, addig semmi sem biztos, és ha ő normális is a véleménye neki is változhat...miattad
#14:
Vagy éppen elhagyták, mert az emberek szeretik összekeverni a megbízhatóságot és a kiszámíthatóságot az unalmassal!
Gyerekek ez a sztereotípiák gyűjtőhelye úgy látom. Ugyanezt keresem nagyjából, viszont a) p.csak találnak be b) azonnal minden közös, a tárca is c) megcsal. Pszichés zavartól mentes embereket ma már nem nagyon találni, a mértéke nem mindegy.
36f
A kérdésedet egyben meg is válaszoltad.
42 éves elvált férfiként már soha nem leszek olyan naív és szerelmes mint 15 évvel ezelőtt voltam. Szerettem a feleségemet, mégis mást választott és lehúzta a WC-n az addigi életünket. Nem tudom elképzelni, hogy mindezek után újra összeköltözzek egy nővel, mert egyszerűen nem hinnék neki és nem akarom hazugságban élni az életemet.
Nincs családom, talán ez lehet az egyetlen dolog ami miatt újrakezdeném, de ehhez sem kell feltétlenül együtt élni a mai világban.
A párkapcsolat lényege, hogy a partnereddel jobban érezzed magad mint egyedül és ez nálam nem működik. Keresem a nők társaságát, lenne is barátnő jelölt, de nem akarok egy partnernél leragadni és nem akarok hazudozni sem.
Régen utáltam egyedül aludni, most ezt igénylem.
Sok elvált férfi van az ismerőseim között és annyit tudok mondani, hogy nő legyen a talpán aki elviseli azt, amit az exek hagytak maguk után. Kevés kivételtől eltekintve mind nőgyűlölő lett, a keresetük fennmaradó részét arra költik, hogy ne emlékezzenek. Megtakarításuk nincs ahogy életcéljuk sem.
Kiégtek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!