Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben felelős Orbán Viktor és a Fidesz az incelek helyzetéért?
Énis utálom OV-t, de nehogy mar ez is az ő hibája legyen!
Szerintem ez inkább ennek az oldalnak, es ennek a kategoriának a problémája, ugyanis sehol máshol nem hallottam még ezt a kifejezést, pedig nem vagyok már fiatal, és ha unatkozom akkor néha bulvárt is olvasok...
Ez most két párhuzamos dolog. Incel van valószínűleg a fideszesek és az ellenzékiek közt is. Ez más faktorokon múlik.
Abban én is egyetértek, hogy a kormány sikerként hivatkozik arra, hogy nő a házasságkötések száma, ez mennyire szuper dolog és, hogy a magyarok családban akarnak élni meg ezek a propaganda szövegek. Közben meg a valóság az, hogy nagyon sokan csak az anyagi ösztönzők miatt házasodnak és csak még több széteső család lesz nemsokára, ami komoly társadalmi problémákat szül, de most ennél mélyebben ne menjünk bele ebben a rovatban.
És Viktor utaljon ki neked nőt, az állami punczy ellátóból?
Vagy hozasson szexrabszolga migrács lányokat, Thaifödről?
Esetleg ő menjen oda a lányhoz a buszon, boltban, konferencián, kiállításon, rendelőben, és szedje fel neked?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!