Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben felelős Orbán Viktor és a Fidesz az incelek helyzetéért?

Figyelt kérdés

2022. jan. 26. 10:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Hát szerintem eléggé felvitte a CSOK azok párkeresési kedvét is, akik eddig túl válogatósak voltak, és is simán lejjebb adták az igényeiket egy házért, szóval lehet, hogy most pont nagyon jól álltok.
2022. jan. 26. 11:02
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Orbán nem tehet róla, hogy minden nőnek Németh Szilárd kell és emiatt hanyagolnak titeket.
2022. jan. 26. 11:03
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is pont, hogy könnyebbé teszi a párkeresést, úgy veszem észre, hogy az emberek mostanában hamarabb belemennek egy kapcsolatba, házasságba is akár.
2022. jan. 26. 11:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#3. vagyok. Hozzátenném, hogy ez szerintem nem jó dolog, és pár év múlva sok lesz a válás.
2022. jan. 26. 11:06
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
A fidesz sz@r! De nehogy már azt is rájuk fogjátok, hogy nem tudtok csajozni! Mégis mit kéne csinálniuk? Fizessenek nektek is kvákat? Orbán személyesen húzza fel neked a gumit? Agyam eldobom ezektől a kérdésektől.
2022. jan. 26. 11:07
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem semennyire..vagy szerinted mit kellene másképp csinálnia a Fidesz-nek?
2022. jan. 26. 11:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Énis utálom OV-t, de nehogy mar ez is az ő hibája legyen!

Szerintem ez inkább ennek az oldalnak, es ennek a kategoriának a problémája, ugyanis sehol máshol nem hallottam még ezt a kifejezést, pedig nem vagyok már fiatal, és ha unatkozom akkor néha bulvárt is olvasok...

2022. jan. 26. 11:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan szarért felelősek, de ebben pont nem látom hol lennének ők a bűnösök.
2022. jan. 26. 11:33
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Ez most két párhuzamos dolog. Incel van valószínűleg a fideszesek és az ellenzékiek közt is. Ez más faktorokon múlik.

Abban én is egyetértek, hogy a kormány sikerként hivatkozik arra, hogy nő a házasságkötések száma, ez mennyire szuper dolog és, hogy a magyarok családban akarnak élni meg ezek a propaganda szövegek. Közben meg a valóság az, hogy nagyon sokan csak az anyagi ösztönzők miatt házasodnak és csak még több széteső család lesz nemsokára, ami komoly társadalmi problémákat szül, de most ennél mélyebben ne menjünk bele ebben a rovatban.

2022. jan. 26. 11:46
 10/13 anonim ***** válasza:
89%

És Viktor utaljon ki neked nőt, az állami punczy ellátóból?

Vagy hozasson szexrabszolga migrács lányokat, Thaifödről?

Esetleg ő menjen oda a lányhoz a buszon, boltban, konferencián, kiállításon, rendelőben, és szedje fel neked?

2022. jan. 26. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!