Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a felelős ezért a tönkretett életért? A nők?
Tinédzser koromban menekültek előlem a lányok, illetve utána is. Képtelen voltam feldolgozni, piálásba menekültem.
Nem végeztem el semmilyen szakmát, ittam, vedeltem, keseregtem, nők után sóvárogtam.
Segédmunkákat végeztem csak, szinte minden félrerakott pénzem alkoholra ment el. Nem kaptam szeretetet a nőktől, hát töltöttem. És újra és újra.
Huszas éveim végére egy alkoholista véglény lettem, aki Interneten koldulja a figyelmet, különböző fórumokon írogat hogy legalább valaki szóljon hozzá...
Soha nem volt barátnőm még.
A piát egy ideje fékezem, mert zsírmájam lett és elkezdtem félteni az egészségemet.
Nem akarok semmit az élettől, nem hajt semmi, szabadidőmben amikor nem az értelmetlen munkámat végzem, fekszem, könnyezek, bámulva a plafont és vágyom arra hogy végre vége legyen ennek a szenvedésnek.
Tönkretettek az elfojtott vágyak. Hogy így bántak velem a nők. Hogy nem szerettek. Soha.
F/30
Tönkretette 'ajaz èlètemmm
Te lennèl a melós ?
Jól lehuztàl ezzel a bejegyzèssel
Pszichológus kellene neked
Én is bele szoktam kergetni magamat az őrületbe... A lelki szenvedéseimet fizika dolgokkal vezetem le, mert már én is eleget ittam...
A gyökereknek meg azt üzenem, hogy könnyű belerúgni a földön fekvőbe!
Ne hallgass ezekre a barmokra! Fel a fejjel...
Az, ahol tartasz a TE kemény munkád gyümölcse, ne hagyd, hogy a nők arassák le a babérokat. Mások éveket ölnek abba, hogy orvosok, mérnökök, tanárok, vagy bármi hasonlók legyenek, és a sok év munkájának eredménye az, ahol tartanak. Te ezt az időt a piálásra és a nőgyűlöletre használtad, nem másra, szóval te ezekben a dolgokban emelkedsz ki.
Gondolj bele, hogy milyen BUTÁN hangzana, ha egy orvos minden érdemét egy teljesen más embernek, vagy embereknek tulajdonítanánk; pl a betegeskedő magymamának, aki miatt az illető kiskorában eldöntotte, hogy orvos lesz.
Lehet, hogy volt egy beteg nagymama, de ettől még az orvos hozta meg a döntéseket, amik a doktori cím megszerzéséhez vezettek, és ő is volt az, aki megdolgozott azért, ahol most tart.
Te is megdolgoztál azért, hogy egy részeges szexuális csőd legyél, aki hétről hétre terrorizálja a gyk-t. Nem felelős érte senki más, csak te.
7
Menj akkor a közel keletre. Ja ne, várj..ott is incel lennél. Az iszlám országokban (hasonlóan a középkorhoz-feminizmus előtt) eleve is csak a gazdag férfiaknak lehet nőjük, de azoknak több is. Eleve ott a nőknek pénz vagy haszonállatbeli értéke van amit vagy megfizetsz, vagy nem lesz feleséged/nőd, ennyike.
"eleve is csak a gazdag férfiaknak lehet nőjük, de azoknak több is"
Itt is. A top 20% dugja a nők nagy részét, egymás között passzolgatva őket. Vagyis nem ők passzolgatják, a nők saját magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!