Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex csajok, ti többségében azokat a csajokat tartjátok jó csajnak, mint a pasik?
Felvilágosítalak: nincs olyan egységes ideál se férfi, se női téren, ami kivétel nélkül mindenkinek tetszik.
Aki pedig a fogyasztói társadalom sztereotip sémái alapján akarja bekorlátozni, hogy neki milyen emberek jöjjenek be, jó nagy hülye.
Nekem pl általában nem az tetszik. Úgy vettem észre, hogy ennek az az oka, hogy nekem piszkosul fontos a kisugárzás. Kell, hogy szimpatikus legyen, különben lehet bármilyen alakja, rá se tudok nézni. A pasiknak meg legyen jó alakja, és ha kell, ezért elnézik azt is, ha hülye p.csa a csaj.
Plusz a babaarc nekem nem vonzó, se a kislányos típus. A kurvás sem.
Honnan tudná egy nő hogy egy pasinak milyen nők jönnek be?
Egyébként meg a szépség egy teljesen szubjektív fogalom, mindenki számára mást jelent, és mindenki a saját maga által megfogalmazott "szépség" kritériumait keresi a másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!