Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig kezdeményeznétek folyamatosan, ha nagyon
durván egyirányú a dolog? A türelmem véges!
Garantált, hogy most neked szakad meg a szíved, de idővel neki fog!
Olyan párod lesz aki értékelni fog, mert jó ember vagy! Őt meg inkább hagyjuk!
2023. júl. 16. 17:16
Ha két hét után nem látom az érdeklődést az adott lányban, akkor hagyom
2023. júl. 16. 17:20
Nem érdekled eléggé, az ilyet felesleges eddig húzni. Az, hogy az ismekedés elején te vagy a kezdeményező fél, teljesen oké, de azért már akkor is kéne látnod rajta, hogy magától is érdeklődik és nem csak te tartod fent a beszélgetést. De ha pár randi után is ez a helyzet, akkor azt egyértelműen felesleges tovább folytatni. Csak élvezi a figyelmed, de úgy igazán nem érdekled.
2023. júl. 16. 17:23
Gondoltam, hogy lepontoznak majd, de akkor is leírom ezt még: Nekem a hangüzenet bizarr, ahogy az is, ha minden egyes nap valóban úgy telik, hogy protokollszerűen jó napszakot kell kívánni a másiknak. Miért nem mondjuk napi egy telefonbeszélgetés van, amikor mindkettőtöknek jó? Nem válaszol mindig gyorsan, hát, bocsi, de erre se írtál konkrétumot, van, akinek már 10 perc várakozás is sok. Még egyszer kérdezem, csak máshogy, azt próbáltad már, hogy nem keresed már reggeltől napi többször, és akkor ő keres-e téged? Továbbá, 3 hónapja találkozgattok, de ez még nem kapcsolat? Erről nincs kommunikáció a jó reggeltek helyett?
2023. júl. 16. 17:33
Flegma. És ilyenkor egyesek elvárják, hogy a másik küzdjön, és reklamálnak, hogy már nem rajong. Vajon miért?
Kapcsolatban ugyanígy viselkedne, mindent neked kell majd csinálni. Tényleg jobb ha hagyod. A probléma, hogy visszakönyörögheti magát, és megint mész pár kört a semmire.
Nem tisztel.
Most fáj neked hogy ez kudarc, de majd amikor azzal találkozol, akivel érzed hogy nincs ez, hanem ő is nagyon aktív, akkor leszel hálás azért, hogy nem mentél bele itt most mélyebben.
2023. júl. 16. 17:34
Nem normális. Ha érdekelnéd akkor írna.
N 31
2023. júl. 16. 17:36
ő hogy fogja bánni. Mintha mi sem történt volna. xd balek.
2023. júl. 16. 17:39
Talán túl sok vagy neki. Csak akkor azt meg is mondhatná neked, én tuti ezt tenném, és engem tuti nagyon bosszantana amiket leírtál. Kb. olyan érzésem lenne ettől, mintha azt kiabálnám: Levegőt!
2023. júl. 16. 17:41
"Jó reggelt, jó éjszakát üzenetet is én írok neki először. Hangüzenet, hogy telt a napod. Van, hogy nem válaszol gyorsan. Nem értem mi van."
Nem mindenki szeret reggel-este bejelentkezni.
Ha nincs öröm köztetek, fölösleges az egész kapcsolat.
2023. júl. 16. 17:43
20/34 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető voltam, de nem protokollszerűen írok neki, hagyok neki levegőt. Van amikor csak jó reggelt, valamikor jó éjszakát, valamikor csak hangüzenet. Nem válaszol mindig gyorsan azt jelenti, hogy majdnem eltelik egy egész nap, ha mondjuk jó reggeltet írok neki. Nem tudom, szerintem nem ilyen egy lelkes, szerelmes nő. Itt a vége! Balek nem vagyok, úriember igen, de hát ez Magyarország és másra van igény. Elfogadom.
További kérdések: