Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig kezdeményeznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig kezdeményeznétek folyamatosan, ha nagyon durván egyirányú a dolog? A türelmem véges!

Figyelt kérdés
Majdnem 3 hónapja randizgatunk, de soha egy üzenetet nem írt önszántából. Szerintetek ez normális egy nő részéről? Értem hogy egy férfi legyen férfi, de ennyire tolódjon el a kezdeményezés ebbe az irányba? Tényleg, semmi szó szerint SEMMI. 100:0 az arány! Én fizetek mindent, én szervezek mindent, megteszek mindent, hogy jól érezze magát. Úriember vagyok vele. Jó reggelt, jó éjszakát üzenetet is én írok neki először. Hangüzenet, hogy telt a napod. Van, hogy nem válaszol gyorsan. Nem értem mi van.

2023. júl. 16. 16:54
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nem értem mi volt a bosszantó, de elnézést, nem akartam senki érzését megsérteni.
2023. júl. 16. 18:10
 22/34 anonim ***** válasza:
88%
Na, így már én is azt gondolom, nem érdekled eléggé. Viszont ne Magyarországot meg általába a nőket szidd, ez a nő nem elég lelkes.
2023. júl. 16. 18:20
 23/34 A kérdező kommentje:
Nem szidtam! Azt írtam ez Magyarország és másra van igény. Egy szóval nem írtam többet…
2023. júl. 16. 18:26
 24/34 anonim ***** válasza:

A jó reggelt/éjszakát üziket ilyen formában hanyagold, csak azért ne írj rá, hogy jó napszakot kívánj neki. Nem is értem, hogy mit akarsz egyáltalán ezzel pontosan elérni.

3 hónapig ezt felesleges volt húzni, ennyi idő alatt akár még össze is jöhettetek volna, de gondolom a nőnek esze ágában sincs🤦. Egyébként nem rossz érzés, hogy ennyire egyoldalú a dolog? Mert ha igen, akkor ezt a nőt dobjad.

Max ha nagyon oda vagy érte, akkor mondd el, hogy ez téged nagyon zavar és ő is tehetne bele valamit - nyilván ezt egy kicsit máshogyan megfogalmazva - mert ezzel így 3 hónapot rápazaroltál, ahelyett hogy egy normális nővel randiznál.

2023. júl. 16. 18:35
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igyis sokat tettél. Én ezt nem 3 hònapig hanem vagy 2 hétig tettem volna maximum.

Hiszen ennek 2 oldalúnak kellene lennie, viszonozva a kedvességet.

2023. júl. 16. 20:08
 26/34 anonim ***** válasza:
77%
Általánosító, és sértő, hogy "Ez Magyarország, és másra van igény"! Nem, ez nem Magyarország, ez a Te randipartnered! Kikérem a saját nevemben. Ha engem érdekel egy férfi, és ismerkedni akarok vele, és vonzódom hozzá, akkor nem 1 nap után válaszolok neki, értékelem, a reggeli, és esti köszönéseket és reagálok rá és én is keresem. Ez nem Magyarország, ez a "te nőd", akiért megszakad a szíved. Most akkor én is írjam, hogy "Ez Magyarország, ahol MINDEN férfinek olyan nőért szakad meg a szíve, aki lesz--rja"?
2023. júl. 16. 20:46
 27/34 anonim ***** válasza:
51%

Ne írj neki!!!!

Hidd el pár napon belül Ő fog rád írni!

Tuti!

Ha így lesz, jössz egy üzenettel miben megírod hogy igazam volt! 🥰😉

2023. júl. 16. 20:56
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki,hagyd!
2023. júl. 16. 21:15
 29/34 A kérdező kommentje:

26-os, minden okés veled az életben?

Sajnálom, ha ennyire megsértettem az önérzeted és ennyire magadra vetted! Nem szerettem volna senkit megbántani!

A többieknek (is) köszönöm!

2023. júl. 16. 22:05
 30/34 A kérdező kommentje:

“és nem csak te tartod fent a beszélgetést“

Nem csak én tartom fenn a beszélgetést. Rengeteget kérdez és sok szívet küld.

A kezdeményezés hiányával van (vagyis mostmár volt, mert vége) gond. Tényleg semmi. Nulla.

2023. júl. 17. 08:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!