Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig kezdeményeznétek folyamatosan, ha nagyon durván egyirányú a dolog? A türelmem véges!
A jó reggelt/éjszakát üziket ilyen formában hanyagold, csak azért ne írj rá, hogy jó napszakot kívánj neki. Nem is értem, hogy mit akarsz egyáltalán ezzel pontosan elérni.
3 hónapig ezt felesleges volt húzni, ennyi idő alatt akár még össze is jöhettetek volna, de gondolom a nőnek esze ágában sincs🤦. Egyébként nem rossz érzés, hogy ennyire egyoldalú a dolog? Mert ha igen, akkor ezt a nőt dobjad.
Max ha nagyon oda vagy érte, akkor mondd el, hogy ez téged nagyon zavar és ő is tehetne bele valamit - nyilván ezt egy kicsit máshogyan megfogalmazva - mert ezzel így 3 hónapot rápazaroltál, ahelyett hogy egy normális nővel randiznál.
Szerintem igyis sokat tettél. Én ezt nem 3 hònapig hanem vagy 2 hétig tettem volna maximum.
Hiszen ennek 2 oldalúnak kellene lennie, viszonozva a kedvességet.
Ne írj neki!!!!
Hidd el pár napon belül Ő fog rád írni!
Tuti!
Ha így lesz, jössz egy üzenettel miben megírod hogy igazam volt! 🥰😉
26-os, minden okés veled az életben?
Sajnálom, ha ennyire megsértettem az önérzeted és ennyire magadra vetted! Nem szerettem volna senkit megbántani!
A többieknek (is) köszönöm!
“és nem csak te tartod fent a beszélgetést“
Nem csak én tartom fenn a beszélgetést. Rengeteget kérdez és sok szívet küld.
A kezdeményezés hiányával van (vagyis mostmár volt, mert vége) gond. Tényleg semmi. Nulla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!