Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideig kezdeményeznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig kezdeményeznétek folyamatosan, ha nagyon durván egyirányú a dolog? A türelmem véges!

Figyelt kérdés
Majdnem 3 hónapja randizgatunk, de soha egy üzenetet nem írt önszántából. Szerintetek ez normális egy nő részéről? Értem hogy egy férfi legyen férfi, de ennyire tolódjon el a kezdeményezés ebbe az irányba? Tényleg, semmi szó szerint SEMMI. 100:0 az arány! Én fizetek mindent, én szervezek mindent, megteszek mindent, hogy jól érezze magát. Úriember vagyok vele. Jó reggelt, jó éjszakát üzenetet is én írok neki először. Hangüzenet, hogy telt a napod. Van, hogy nem válaszol gyorsan. Nem értem mi van.

2023. júl. 16. 16:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
92%
Nem érdekled őt. Hagy a fenébe.
2023. júl. 16. 16:56
 2/34 anonim ***** válasza:
87%
Hagyd ott! Ez a nő nem érdemel meg téged! Sokkal jobbat érdemelsz!
2023. júl. 16. 16:57
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy én ezt már eddig se csináltam volna. Maximum egy hónap, ha egyébként nagyon érdekel a nő és más téren minden klappol.
2023. júl. 16. 17:00
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

tudom, hogy nehéz betökélni és nehéz elfogadni ha az ember végre talál valakit aki tetszik is neki...de az lesz**arja és nem érdekli.

hagyd a fenébe.

2023. júl. 16. 17:01
 5/34 anonim ***** válasza:
94%

A kérdés csupán az: te jól érzed magad? Nem.

Ennyi. Hagyd ott.

Legstílusosabb az lenne, ha többet nem keresnéd. Csak úgy az ő stílusában.

Majd fogsz ismerkedni egy nővel, aki értékeli az igyekezeted, és azt a kapcsolatot élvezni fogod.

2023. júl. 16. 17:02
 6/34 anonim ***** válasza:
37%
Hagysz egyáltalán levegőt, időt neki, hogy tudjon ő írni hamarabb? Lehet, hogy leszar, csak ha vki folyton zsizseg, megelőzni se lehet, ezt lenne jó tisztázni.
2023. júl. 16. 17:03
 7/34 A kérdező kommentje:
Nem zsizsegek folyton, teljesen normális vagyok vele! Nem fullasztom meg, erre is figyelek.
2023. júl. 16. 17:08
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, ne csinálj magadból hülyét.
2023. júl. 16. 17:10
 9/34 A kérdező kommentje:
Hát akkor ennyi volt, megszakad a szívem, de ennyi volt☹️Én pedig tényleg mindent megtettem!
2023. júl. 16. 17:11
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. De lehet nem ártana elsőre vele megbeszélni ezt, de ha utána is ilyen, akkor hagyd a fenébe
2023. júl. 16. 17:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!