Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig kezdeményeznétek folyamatosan, ha nagyon durván egyirányú a dolog? A türelmem véges!
Figyelt kérdés
Majdnem 3 hónapja randizgatunk, de soha egy üzenetet nem írt önszántából. Szerintetek ez normális egy nő részéről? Értem hogy egy férfi legyen férfi, de ennyire tolódjon el a kezdeményezés ebbe az irányba? Tényleg, semmi szó szerint SEMMI. 100:0 az arány! Én fizetek mindent, én szervezek mindent, megteszek mindent, hogy jól érezze magát. Úriember vagyok vele. Jó reggelt, jó éjszakát üzenetet is én írok neki először. Hangüzenet, hogy telt a napod. Van, hogy nem válaszol gyorsan. Nem értem mi van.2023. júl. 16. 16:54
31/34 anonim válasza:
Minimum két hét - Maximum egy hónap.
32/34 anonim válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha ő is rádírna, érdeklődne, mert abból éreznéd, hogy őt is érdekled. Az őszinte kommunikáció a jó kapcsolat alapja! Ha eddig midig te írtal, majd egyszer csak nem írsz soha többet, azt ő azonnali szakításnak értheti és fölöslegesen mehet tönkre egy kezdődő kapcsolat. Beszélj vele őszintén, majd nézd meg, mi történik. Ha ugyanaz mint eddig, akkor csökkentsd a kommunikációt.
33/34 A kérdező kommentje:
Már vége, azért köszönöm a válaszokat.
2023. júl. 24. 09:18
34/34 anonim válasza:
“Általánosító, és sértő, hogy "Ez Magyarország, és másra van igény"! Nem, ez nem Magyarország, ez a Te randipartnered! Kikérem a saját nevemben. Ha engem érdekel egy férfi, és ismerkedni akarok vele, és vonzódom hozzá, akkor nem 1 nap után válaszolok neki, értékelem, a reggeli, és esti köszönéseket és reagálok rá és én is keresem. Ez nem Magyarország, ez a "te nőd", akiért megszakad a szíved. Most akkor én is írjam, hogy "Ez Magyarország, ahol MINDEN férfinek olyan nőért szakad meg a szíve, aki lesz--rja"?”
Aztarohadt… ennyire b.szatlan picsa vagy?? Te jó ég…hát ezen nagyon becringeltem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!