Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van társkeresésnél?
Első sorban férfiak véleményére lennék kíváncsi.
Ha társkeresőn kölcsönös a szimpátia és "párba álltok" miért nem írtok rá az adott nőre?
Bevallom én eddig mindig kezdeményeztem ha egy nap után még mindig nem írt a másik de nőként kezdem unni, hogy nekem kell folyton szóval tartani a másikat és kezdeményezni.
Gondolom azért nem írnak mert van másik opció de talomban tartani mi értelme? Mindig elvesztem az érdeklődésem így a férfi iránt.
28N
5 vagyok, én örültem, ha beszélt velem valaki, fura világ van, külsőségek miatt dobnak valakit....ahelyett, hogy örülnének, valakivel összhangban vannak, meg jókat beszélgetnek.
Meg egyszerre 10 emberrel dumálnak....ez is kissé magas nekem.
11
Hát egy társkeresőn értelem szerűen a külső fog meg elsőként mivel csak képeket látsz a másikról.
Én is csak azt "szívezem" húzom jobbra aki külsőre tetszik, hisz még nem ismerem. Persze aztán ismerkedés közben dől el kijövünk e egyáltalán egymással.
13
Én sűrűn nem járok el itt vidéken nem is nagyon van hova, szóval társkeresőn ismerkedem.
Írtam ha egy napig nem ír már nem is érdekel általában letíltom.
Mit turbózzak fel a képeimen? Hagyjuk már ,másnak mutassam magam esetleg filterezzek magamnak kacsaszájt? Nem fogok.
És nem az a bajom, hogy nincs akitől kapok egy "szivet" , "likeot" mert mindig ők azok akik elsőnek jobbra húznak hanem az, hogy nem mernek írni vagy tényleg talonban tartanak.
Tudom régimódi felfogás de valahogy annyira pozitív tud lenne ha a pasi kezdeményez párba állás után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!