Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyennek képzelitek az itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek képzelitek az itt társkeresőket?

Figyelt kérdés

Milyen prekoncepciók előítéletek vannak a bennetek az itt lévőkről?

Szerintek mi vesz rá valakit arra, hogy itt keressen párt?

nov. 25. 18:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon előnytelen külsejűek, vagy olyan élethelyzetben levők vannak itt, akik nyilvánosan nem kereshetnek párt. És talán olyanok is, akik visszataszítónak tartják a húspiac-szerű társkeresőket.
nov. 25. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Én pár éve megpróbáltam itt, akkor még több értelmes ember volt akivel el lehetett beszélgetni. Tettem is fel társkereső kérdést, beszélgettem több nővel is. Volt köztük egy aki különösen aranyosnak és intelligensnek tűnt. Kicsit bizalmatlan volt, de pár hét chat után feloldódni látszott. Mikor először találkoztunk és megláttam, kihagyott a szívem egy ütemet, annyira tetszett.

Együtt voltunk másfél évet, de sajnos mentális beteg volt, segítséget kérni és elfogadni nem akart. A saját érdekemben menekülnöm kellett a kapcsolatból...

Egyébként átlagos, 40 éves férfi vagyok, 182/80. Az vett rá, hogy elegem lett a Tinderes bohóckodásból, hátha alapon.

nov. 25. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, régebben sikerült pár lánnyal találkoznom innen (mondjuk ők sem nagyon voltak százasok), többükkel legalább Fb-ra át tudtunk menni. Egyébként senkivel sem az ismerkedés kategóriában kezdtünk el beszélgetni. Azóta csak romlott a helyzet, rengeteg a kamus, a toxikus, az unatkozó, a prűd, a ghostingoló, szóval nagyjából senkivel sem lehet ötről a hatra jutni.
nov. 25. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
A kevésbé sikeres emberek keresnek a kevésbé sikeresek közt egy viszonylag elfogadható kapcsolatot.
nov. 25. 21:03
 5/8 anonim válasza:

Én nem tartom magam előnytelen külsejűnek sem kevésbé sikeresnek mint más.

Nekem az élethelyzetem olyan hogy itt próbálkozom ritkán:társas magányban élek és egy barátságnak is nagyon örülnék.43N

nov. 25. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
nov. 25. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon elkeseredett lehet az, aki itt keres társat. Legalább egy társkeresőre menne fel, ahol meg lehet adni a paramétereket, hol laksz, hány éves vagy stb. Itt ez nagyon lutri.
nov. 25. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Én sokat voltam itt de mint minden létező tudtam , hogy van párom.

31 éves vok szűz kűzdök persze de ha kicsit őszintébb vagy itt akkor tudod nem az számít hogy dugok este hanem hogy akit szeretek örökkön létezzen persze ehhez az is hozzájön hogy néha dug az ember de ha be kéne x elni én azt xelném hogy a szerelmem boldog legyen

nov. 25. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!