Társkeresőkön miért ilyen semmire sem jók a pasik?
Ha valakivel.van egyezés, akkor sem képes írni, vagy ha én húzom jobbra először és úgy van egyezés akkor sem. Én azt gondolom az első lépést megtettem felé, ő jön.
Vagy írnak, de olyan semmitmondót, amitől a kedvem is elmegy az ismerkedéstől. Számomra elképesztő, hogy felnőtt emberek egy értelmes mondatot nem tudnak leírni. Ha pedig egy-két üzenetváltásig eljutunk, szó nélkül felszívódnak.
Engem kikészít, hogy képtelenek alapvető helyesírási normákat betartani. Meg tényleg, annyira unalmasak a legtöbben... az a néhány pedig, aki intellektuálisan megfelelő lenne, nem igazán keres komolyat. Szomorú.
Inkább beszereztem egy macskát. :D
2.
Manapsag olyan sok a konnyen megkaphato nő, hogy felesleges lett komolyat keresni.
Ne társkeresőzzél, kedves hölgy! Az veszélyes!
F
Társkeresőkön mindenki defektes.
Pont ez a lényeg,azok választják ezt az utat,akiknél esélytelen hogy élőben,spontán,személyesen ismerkedjen.
Először is, köszi, de nem kérek privát üzeneteket!
Utolsó, tévedsz, úgy ítélsz, hogy nem is ismersz🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!