Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Társkeresőkön miért ilyen...

Társkeresőkön miért ilyen semmire sem jók a pasik?

Figyelt kérdés

Ha valakivel.van egyezés, akkor sem képes írni, vagy ha én húzom jobbra először és úgy van egyezés akkor sem. Én azt gondolom az első lépést megtettem felé, ő jön.

Vagy írnak, de olyan semmitmondót, amitől a kedvem is elmegy az ismerkedéstől. Számomra elképesztő, hogy felnőtt emberek egy értelmes mondatot nem tudnak leírni. Ha pedig egy-két üzenetváltásig eljutunk, szó nélkül felszívódnak.

júl. 21. 22:12
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
A férfiak m i n d e n k i t jobbra húznak és utána ha véletlenül valaki őket is jobbra húzza, akkor nézik meg jobban hogy akarják-e.
júl. 21. 22:23
 2/31 anonim válasza:

Engem kikészít, hogy képtelenek alapvető helyesírási normákat betartani. Meg tényleg, annyira unalmasak a legtöbben... az a néhány pedig, aki intellektuálisan megfelelő lenne, nem igazán keres komolyat. Szomorú.

Inkább beszereztem egy macskát. :D

júl. 21. 22:26
 3/31 anonim válasza:

2.

Manapsag olyan sok a konnyen megkaphato nő, hogy felesleges lett komolyat keresni.

júl. 21. 22:39
 4/31 anonim válasza:
Hát ez borzasztó lehet
júl. 21. 22:50
 5/31 anonim válasza:
Hat talan nem biztos hogy jo ötlet tarskeresön probalkozni.
júl. 21. 22:54
 6/31 anonim válasza:
Néha nehéz vicces és személyre szoló beszélgetés inditót irni ha sablon a profil. Volt ,hogy egy csomot gondolkoztam mire irtam valamit és egyböl törölt a f*ba. Nem eset jól :D A cicák meg zsarnokok.
júl. 21. 22:54
 7/31 anonim válasza:

Ne társkeresőzzél, kedves hölgy! Az veszélyes!

F

júl. 21. 23:29
 8/31 anonim válasza:

Társkeresőkön mindenki defektes.

Pont ez a lényeg,azok választják ezt az utat,akiknél esélytelen hogy élőben,spontán,személyesen ismerkedjen.

júl. 21. 23:46
 9/31 anonim válasza:
Mivel nem vagy elég jó nő, neked csak ilyenek jutnak.
júl. 22. 00:45
 10/31 A kérdező kommentje:

Először is, köszi, de nem kérek privát üzeneteket!

Utolsó, tévedsz, úgy ítélsz, hogy nem is ismersz🙂

júl. 22. 05:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!